9. sep.
kl. 16.30–20.00
Rådhusbrygge 1, OSLO

En uke med aktiviteter for deg som er ny i byen kulminerer i en herlig båttur i Oslofjorden. Sett av kvelden for en nydelig kveld på fjorden i godt selskap!

Meld meg på

Beskrivelse

Kl. 17:00 (oppmøte senest 16:30) kaster vi loss og setter kursen utover i Oslofjorden.

Det blir servert pølser og øl/vin, to enheter drikke er inkludert. Og det er lov å ta med seg litt medbrakt i reserve.

Vi bestiller også strålende vær, men kle deg etter været. Det kan være kjekt med litt varmere tøy i en sekk om været ikke skulle strekke til. Dette er et dampskip, så kritthvite plagg er ikke et sjakktrekk.

Ikke ligg på latsiden, meld deg på før cruiset blir fullt.

D/S Børøysund er et gammelt og ærverdig musesumskip med dampmaskineri som driftes av Norsk Veteranskipsklubb. Mannskapet om bord kan gi oss omvisning og fortelle om både skipet og Oslofjordens skjulte skatter når vi er på tur. Klikk her for å lese mer om skipet.

Ny i byen-uke

Dette arrangementet er en del av Ny i byen som Tekna arrangerer i ulike byer over hele landet. Vi har lyst til å gjøre overgangen til et nytt sted litt enklere og har derfor laget arrangementer hvor du blir kjent med byen gjennom en aktivitet nøye utvalgt av lokalkjente Tekna Ung-tillitsvalgte. Du er hjertelig velkommen selv om du ikke er ny i byen, de nye vil jo gjerne bli kjent med noen som har bodd her en stund også!

Tekna Ung Oslo inviterer til flere aktiviteter denne uka:

-Mandag 5.9: Byvandring i Bjørvika -Mandag 5.9: Alkoholfri ølsmaking - Tirsdag 6.9: Omvisning på Akershusfestning - Tirsdag 6.9: Guidet tur i Ekebergparken - Torsdag 8.9: Omvisning på Munch - Torsdag 8.9: Vinsmaking - Lørdag 10.9: Kurs i windsurfing

Finn frem:

Oppmøtested: Akershuskaia Nordre