Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Praktisk informasjon

Tekna tilbyr et bredt spekter av konferanser og kurs. Alle er velkomne til å delta — både medlemmer i Tekna og andre interesserte. Her finner du praktisk informasjon knyttet til din deltagelse. 

Avbestillingsregler

Her finner du regler for avbestilling og flytting av deltagerplass.  

Kansellering

Her finner du dine rettigheter dersom vi må kansellere kurs og konferanser. 

Foreleser

Dyktige forelesere som har god kunnskap om sin bransje er avgjørende for å skape fremragende kurs og konferanser. Har du spesialkompetanse innen ett eller flere fagfelt og ønsker å formidle din kunnskap til andre? Ta kontakt i dag! 

Utstiller

Tekna arrangerer over 100 premium kurs og konferanser i året. Ved å være til stede på våre arrangementer får du en unik mulighet til å treffe beslutningstagere og fagpersoner innenfor viktige og aktuelle fagområder. 

Premium kurs og konferanser

I samarbeid med ledende fageksperter utvikler vi høyaktuelle, faglige møteplasser for å sikre at du til enhver tid innehar oppdatert kompetanse og et verdifullt nettverk