Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Illustrasjon av en robot foran en tavle som regner ut komplekse løsninger

Premium kurs og konferanser

Vi leverer over 150 profesjonelle kurs og konferanser hvert eneste år, og jobber kontinuerlig for å holde deg oppdatert på siste nytt fra ti innholdsrike fagområder. 

 

I samarbeid med ledende fageksperter utvikler vi aktuelle programmer og sosiale arrangementer for å sikre at du til enhver tid innehar oppdatert kompetanse og et verdifullt nettverk.

 

Er du klar for ditt neste skritt?

Delt kompetanseheving lønner seg! Jo flere dere er, jo høyere rabatt. Oppgi følgende koder i rabattfeltet under påmelding:

  • 1 deltager gir 10 % rabatt (kode: SK10)
  • 2 deltagere gir 20 % rabatt (kode: SK20)
  • 3 deltagere eller flere gir 30 % rabatt (kode: SK30)

Husk å klikke på knappen «meld på flere deltagere» i samme skjema dersom dere er flere som skal på samme kurs/konferanse. 

*Tilbudet gjelder påmeldinger foretatt i perioden 17. juni til 12. august 2024 for både ordinær deltager og Tekna-medlem. Merk at rabatten kun gjelder kurs og konferanser fra Tekna.no/premium med unntak av GILA. Du kan ikke kombinere sommerrabatten med andre rabatter eller early bird-priser.