Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
MØTEPLASS: Det er viktig å utveksle erfaringer og få faglig påfyll som leder.

Kursinnsikt

Tre grunner til å delta på Lederkonferansen

Publisert: 13. juni 2023

Faglig påfyll, inspirerende foredrag og møte med likesinnede. På årets konferanse får du lure tips til hvordan du leder med mot og inspirasjon i krevende tider.

Utviklingen går superraskt og nye konkurrenter og utfordringer dukker opp som små geriljagrupper fra uventet hold.

Som leder skal du i tillegg håndtere opptil fire generasjoner medarbeidere – alle med sine preferanser. I tillegg vil kunder ha skreddersøm og bærekraftige løsninger, og «alle» snakker om innovasjon, digitalisering og psykologisk trygghet.

Alt dette stiller store krav til deg som leder. Hvordan skal du holde hodet kaldt i slike volatile tider og få alle medarbeidere med på laget for enda flere omveltninger?

Lederkonferansen 2023 setter dagsaktuelle utfordringer på agendaen, og du som leder får både høre og møte andre dyktige ledere og fageksperter. Her får du innspill og inspirasjon til å stå trygt i lederrollen din.

Er dette noe for deg? Her er tre gode grunner til å delta på årets konferanse:

1) Du får faglig påfyll og muligheten til å finslipe dine lederferdigheter

Etter flere år med pandemi og en verden i stadig endring, påvirkes arbeidshverdagen og din rolle som leder, enten direkte eller indirekte. Denne konferansen gir deg muligheten til å oppdatere deg på ny kunnskap og gi deg mot og inspirasjon til å lede i krevende tider.

Programmet til konferansen er satt sammen basert på grundig research og innspill fra en rekke ledere fra ulike bransjer.

For årets konferanse er motivasjon og endring viktige stikkord. Hensikten er å gi deg nyttige innspill du umiddelbart kan bruke i jobben, og gi deg en bekreftelse på at mye av det du allerede gjør er mer enn godt nok. 

Som leder trenger du også inspirasjon, og å møte likesinnede fra andre bransjer og få faglig påfyll.

– Benytt denne anledningen! Her får du det du trenger i løpet av en dag for å finslipe dine lederferdigheter, sier prosjektleder for konferansen Hanne Gudbjørgsrud.

Vil du delta på årets Lederkonferanse? Les mer og meld deg på her!

2) Du får inspirasjon og motivasjon til å gjøre endringer

I en verden i rask utvikling, er det avgjørende å være en leder som er villig til å omfavne endring. Men for mange er det kanskje lettere sagt enn gjort.

Kundene krever skreddersøm, bærekraft og enestående service, og ansatte søker spennende utviklingsmuligheter, autonomi og fleksible arbeidsforhold. Samtidig presser toppledelsen på resultater.

– Det viktigste er å ha mot til å møte og stå i de raskt skiftende og uforutsigbare endringene som har blitt den nye normalen, sier Gudbjørgsrud.

På konferansen vil du møte spennende og høyaktuelle foredragsholdere, som vil dele sine erfaringer og kunnskap. Du får gode råd og innspill du kan ta med deg tilbake i arbeidshverdagen.

3) Du møter interessante foredragsholdere og lederkolleger – fysisk

For deg som leder er det viktig å komme seg ut av hamsterhjulet, kontoret og den travle hverdagen du har for å få ny input og lufte hodet.

Å delta på webinarer, høre på podcaster eller tråle nettet for informasjon om god ledelse kan være tidsbesparende og enkelt, men hva sitter du egentlig igjen med? Å sitte alene på den måten kan føre til «information overload», stress og følelsen av å ikke være god nok.

Det å være fysisk til stede og møte andre ledere fra ulike bransjer, gir deg en annen energi enn når du søker kunnskap og inspirasjon på nettet. Lederkonferansen gir deg en glimrende mulighet til å komme deg ut og prate med andre som deler din interesse for faget, rollen som leder og som møter på de samme utfordringene som deg.

ENGASJERT: Prosjektleder for Lederkonferansen 2023, Hanne Gudbjørgsrud.

Ønsker at ledere skal være stolte av jobben de gjør

Lederkonferansen 2023 er en konferanse som passer for både nye og erfarne ledere, uansett bransje og nivå. For ledelse handler om mennesker, og å være god på å få frem det beste i hver medarbeider, samtidig som du leverer resultater – uansett hvor du jobber eller hva du jobber med.

Hanne Gudbjørgsrud ønsker at årets deltagere etter konferansen skal sitte igjen med ny inspirasjon og faglig kunnskap, som de kan ta med seg tilbake og dele med kolleger og medarbeidere.

– Jeg håper at alle drar derfra med ny lidenskap og interesse for lederskapet sitt, og med vissheten om at mye av det de gjør allerede er veldig bra.

Lyst til å lære hvordan du leder med inspirasjon i krevende tider? Meld deg på årets Lederkonferanse her!

Les også