Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Helseteknologi­konferansen 2024

16. okt.Scandic Fornebu Hotel, FORNEBU

Er du opptatt av tjenesteinnovasjon og ny helse- og velferdsteknologi på sykehus og i kommuner? På Helseteknologikonferansen lærer du hvordan man lykkes med å ta teknologien i bruk, til beste for både pasienter og helsepersonell.

Menneske i hvit frakk som holder ett symbol på verden og helse

Samarbeidspartnere

Du møter blant annet disse foredragsholderne

Ishita Barua

Universitetet i Oslo

Om foredragsholderen

Ishita Barua
Universitetet i Oslo

Ishita Barua er en norsk lege med doktorgrad i kunstig intelligens innen medisin fra Universitetet i Oslo. Hun har vært gjesteforsker ved Harvard Medical School og er en prisbelønnet AI-forsker.

Om foredragsholderen

Eirik Norman Hansen
Programleder

Eirik Norman Hansen er en ekte og oppriktig teknologioptimist som brenner for kundeopplevelse! Eirik er spesielt opptatt av hva teknologi betyr for oss mennesker, organisasjoner og samfunn og hvordan dette former verden nå og i tiden som kommer, og hva dette vil bety for nettopp din bransje.

Del