Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Vi kårer årets Helsegründer 2024!

 

Er du gründer eller kjenner du en startup som jobber med innovative løsninger for helsevesenet? Med «Årets helsegründer» ønsker vi å fremheve selskaper som virkelig kan gjøre en forskjell. Nominer dem, eller ditt eget selskap her!

 

Hva skal til for å vinne prisen?

Vinnerbedriften må være et oppstartsselskap. Det må ikke ha gått mer enn fem år siden selskapet ble stiftet. 

Vinneren må kunne argumentere godt for at løsningen selskapet utvikler har et marked og et proof of concept. Selskapet må enten ha betalende kunder, eller på annet vis kunne sannsynliggjøre et betalende marked 

Bærekraft: Løsningen selskapet lager må være i tråd med FNs bærekraftsmål 3 (god helse og livskvalitet) og/eller 17 (samarbeid for å nå målene). 

Tre finalister velges ut blant de nominerte i forkant av konferansen av en jury bestående av representanter for Tekna, Norway Health Tech og Norwegian Smart Care Cluster.  

De tre finalistene får fem minutter hver til å pitche sin løsning fra scenen. Avstemming vil foregå blant publikum, som kårer en vinner. 

 

Nominer din kandidat her

Frist for å nominere: 31. Juli 2024 

 

Juryen vurderer etter følgende: 

Impact: De nominerte måles etter effekten juryen mener løsningen vil få for pasienter/brukere og helsepersonell. 

Realisme: Er det godt definert hvem som har behovet og hvem som kjøper? 

Markedets potensiale: Hva er forretningsmodellen? Hvor stor er betalingsviljen? Hvor stor er kjøpsmålgruppen?  

Kjenner du til gründere som har fått til noe og som bør nomineres til kåringen? Nominer din kandidat her

Del