Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Foredragsholdere

Ishita Barua

Ishita Barua er en norsk lege med doktorgrad i kunstig intelligens innen medisin fra Universitetet i Oslo. Hun har vært gjesteforsker ved Harvard Medical School og er en prisbelønnet AI-forsker.

Ishita er forfatter av boken "Kunstig intelligens redder liv - AI er legenes nye superkrefter" utgitt av Cappelen Damm, høsten 2023. Hun er en ettertraktet foredragsholder og paneldeltaker både nasjonalt og internasjonalt. Ishita skriver jevnlig kronikker og er en populær gjest i ulike podcaster om helse, AI og teknologi. Hun er en svært dyktig formidler og har publisert forskning i noen av verdens beste medisinske tidsskrifter.

Ishita er i dag techgründer og jobber som Chief Medical Officer i medtech-startupen Livv Health. Tidligere har hun ledet Deloittes AI-satsing innen helse i Norge. I 2021 ble hun kåret til en av Norges fremste kvinnelige forbilder innen kunstig intelligens og i 2022 ble hun kåret til en av Norges 50 fremste tech-kvinner. Hun er også oppnevnt av regjeringen som varamedlem i Bioteknologirådet.

Eirik Norman Hansen

Programleder

Eirik Norman Hansen er en ekte og oppriktig teknologioptimist som brenner for kundeopplevelse! Eirik er spesielt opptatt av hva teknologi betyr for oss mennesker, organisasjoner og samfunn og hvordan dette former verden nå og i tiden som kommer, og hva dette vil bety for nettopp din bransje.

Han har over 20 års erfaring som leder, rådgiver og forretningsutvikler, og har gjennom hele sin karriere jobbet med og for digitalisering og endring.

Del