Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Far som hvisker datter i øret

Tema: Realfag

Barn med stort læringspotensial

Oppdatert: 9. feb. 2021 Streaming

Det er stor forskjell på utvikling og læring hos barn. Noen barn lærer fort og interessen for å lære kan forsvinne om de ikke utfordres. Hvordan kan foreldre støtte barn med stort læringspotensial?

Foreldreprat

I dette foredraget vil psykologiprofessor Ella Idsøe gi innsikt i hva som karakteriserer barn med stort læringspotensial i realfag og hva slags akademiske, sosiale og emosjonelle behov de kan vise. Du som forelder vil få en innføring i hvordan du kan samarbeide med skolen for å støtte barnas utvikling.

foreldreprat.pdf

Ella C. Idsøe er professor i psykologi, ansatt ved Nasjonalt senter for naturfag i opplæringa, Universitetet i Oslo. Hun har jobbet i mange år med tema som mobbing, elever med stort læringspotensial, psykisk helse i skolen. Hun har vært en del av Jøsendalsutvalget og skrevet rapporten "Mer å hente" som har fokus på bedre læring for evnerike elever. Hun er involvert i forskjellige prosjekterog har forsket og publisert både forskningsartikler bøker, og bokkapitler om disse temaene.

Finn mer innhold om temaet

Barn med stort læringspotensial kalles ofte evnerike barn.
Er du interessert i temaet barn og læring? Her finner du foredrag om ditt smarte barn.

 

Les også