Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Hanne Finstad med to smarte barn med laborutstyr

Råd og tips

Ditt smarte barn

Publisert: 24. nov. 2020 Streaming

Hvordan kan du best stimulere ditt barn til å få det best mulige utgangspunktet for å lære å lese, skrive og regne? Møt Hanne Finstad, forfatter av bestselgeren Ditt smarte barn, og hjelp ditt barn å lære.

Som foreldre ønsker vi å gjøre det vi kan for å hjelpe barna våre. Denne kurskvelden forteller Hanne Finstad hvordan barnas hjerne fungerer og utvikler seg, og om hvilke grep du kan ta for å stimulere ditt barns hjerne på riktig måte. Da vil barnet få det best mulige utgangspunktet for å lære å lese, skrive og regne matte – men også for å utvikle sin kreativitet, få god motorikk og – ikke minst – koble av og hvile.

Foredraget vil i hovedsak dreie seg om barn fra 0-12 år.

Du får praktiske tips og øvelser som vil skape læreglede og gi mestringsfølelse, og det vil bli anledning til å stille spørsmål etter foredraget. Ønsker du å kjøpe boken Ditt smarte barn finner du den her.

Om Hanne Finstad

Hanne har doktorgrad i biokjemi, er forfatter og sosial entreprenør. Hun er grunnlegger av, og pedagogisk ansvarlig i Forskerfabrikken AS. Forskerfabrikken arbeider for at flere barn og unge skal bli interessert i realfag, og er en av Teknas samarbeidspartnere.

Les også