Råd og tips

Ditt smarte barn

24. nov. 2020 Streaming

Hvordan kan du best stimulere ditt barn til å få det best mulige utgangspunktet for å lære å lese, skrive og regne? Møt Hanne Finstad, forfatter av bestselgeren Ditt smarte barn, og hjelp ditt barn å lære.

Som foreldre ønsker vi å gjøre det vi kan for å hjelpe barna våre. Denne kurskvelden forteller Hanne Finstad hvordan barnas hjerne fungerer og utvikler seg, og om hvilke grep du kan ta for å stimulere ditt barns hjerne på riktig måte. Da vil barnet få det best mulige utgangspunktet for å lære å lese, skrive og regne matte – men også for å utvikle sin kreativitet, få god motorikk og – ikke minst – koble av og hvile.

Foredraget vil i hovedsak dreie seg om barn fra 0-12 år.

Du får praktiske tips og øvelser som vil skape læreglede og gi mestringsfølelse, og det vil bli anledning til å stille spørsmål etter foredraget. Ønsker du å kjøpe boken Ditt smarte barn finner du den her.

Om Hanne Finstad

Hanne har doktorgrad i biokjemi, er forfatter og sosial entreprenør. Hun er grunnlegger av, og pedagogisk ansvarlig i Forskerfabrikken AS. Forskerfabrikken arbeider for at flere barn og unge skal bli interessert i realfag, og er en av Teknas samarbeidspartnere.

Les også

Relaterte kurs og arrangementer