Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Trær i nordisk natur med sollys.

Tema: Bio- og klima

Treforedlingsindustriens veikart mot nullutslippssamfunnet

Oppdatert: 11. mai 2022 Streaming

Treforedlingsindustrien har laget et veikart mot nullutslippssamfunnet i 2050, det ble lagt frem i 2017. Bransjen har stor fordel av å bruke fornybare råvarer, med lave utslipp.

Treforedlingsindustrien har nå jobbet i fem år med veikartet og med spennende prosjekter som direkte eller indirekte reduserer klimagassutslippene.
Samtidig er det utfordringer på tilgang på tømmer, energi og andre innsatsfaktorer, i et urolig globalt bilde.

Faggruppe for energi, industri og miljø inviterer til foredrag.

Om foredragsholderen

Marit Holtermann Foss er daglig leder i Treforedlingsindustriens Bransjeforening og var med på å lage veikartet i 2017. Hun er basert i Norsk Industri som har lagt frem veikart for mange bransjer, og jobber for et grønt skifte. Holtermann Foss er utdannet sivilingeniør innen kjemisk prosessteknologi med fordypning i treforedling fra NTNU.

Faggruppe for Energi, industri og Miljø (FEIM) 
Dette arrangementer er i regi av FEIM i Tekna Oslo avdeling. Formålet til FEIM er å stimulere til debatt og økt kunnskap/forståelse av spørsmål knyttet til energi, industri og miljøproblematikk.
FEIM har streamet en rekke foredrag. Du finner mange opptak fra disse på Teknas energiblogg.

Les også