Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Silje Bukholm holder foredrag
Foto: William Rodahl

Tema: Bio- og klima

Spirelykke: Hvordan lage en spiselig oase inne - uten masse jobb?

Oppdatert: 31. mars 2022 Streaming

Drømmer du om å kunne knaske på en agurk, som du har dyrket SELV i din egen stue? Eller hva med å gå inn på ditt eget kjøkken og få følelsen av en frodig oase? Bli med på vårt kurs og få det til!

Tekna Klima og Spirelykke inviterer til en times grunnkurs i hvordan få dine frø til å spire og gro!

Du trenger hverken hage, stort krypinn eller grønne fingre for å få det til. I workshopen med Spirelykke lærer du: 

  • Hvordan DU kan kan dyrke inne i stua di hele året rundt
  • Hvorfor du ikke har fått det til tidligere
  • Det lille du trenger av jord, frø og utstyr
  • De små triksene som sikrer deg det perfekte resultat hver gang!

Å lage en innendørs hage eller urtehylle, er en fantastisk måte å jazze opp boarealet ditt og få inn hverdagslykke og atmosfære. Ved å hvile øynene på noe grønt og ha en følelse av natur innendørs, vil også gi deg en ro i rommet ditt og senke ditt stressnivå!

– Når jeg putter et frø i jorden, og ser at det vokser til en plante som jeg kan høste, så gir det meg en rytme og forutsigbarhet til den dagligdagse galskapen. ;) Du kan stole på et frø! , sier Silje Bukholm.

Kort om Siljes Spirelykke:

Jeg heter Silje og driver Siljes Spirelykke. Jeg har helt siden barnsben av, elsket alt som spirer og gror. Jeg har derfor selv gjort alle feilene som kan begås, når det gjelder planter. Jeg er ikke gartner, men et levende bevis på at man ikke må være det for virkelig å få det til. Jeg bruker derfor ikke noe "gartner-språk", og heller ikke hjelpemidler som ikke finnes i vanlige hjem. De siste årene har jeg hjulpet tusenvis av mennesker med å lykkes med sine planter. Jeg vil nemlig at også du skal kjenne på denne lykkefølelsen av plantene dine spirer. For den er helt spesiell!

Tekna Klima

Tekna Klima er et nettverk som jobber for å skape tverrfaglige møteplasser, formidle forskning og gi et faglig tilbud til medlemmer som engasjerer seg i klimaendringer. I tilpasningen til klimaendringene er det viktig å bruke vitenskapelig og teknologisk innsikt fra mange fagområder og bransjer, som kan dra nytte av hverandre gjennom felles møteplasser, utveksling av kunnskap og nettverksbygging. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Les også