Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
To unge mennesker holder to av bærekraftsmålene
Foto: Preben Torgalsbøen

Tema: Bio- og klima

Seriøst og useriøst om klima

Oppdatert: 15. juni 2023 Streaming

Vi har utfordret ungdomspartiene til å kaste seg inn i energidebatten. Se årets klima-arrangement for studenter og unge! Ungdomspolitikere diskuterer energi- og klimakrisen, etterfulgt av klima-standup med Rasmus Wold.

Vi har utfordret ungdomspartiene til å kaste seg inn i energidebatten.
Hør den spennende energi- og klima debatten mellom ungdomspolitikere fra AUF, Unge Høyre, SU og Grønn Ungdom.

  • Hvordan ser fremtidens energiløsninger ut?
  • Hvordan skal vi utvikle Alternative energikilder?
  • Økonomisk vekst og energiomstilling - kan vi få i både pose og sekk?

I følge FNs klimapanels hovedrapport for 2021-2023, kan kun omfattende tiltak føre verdenssamfunnet bort fra veien mot en global oppvarming på 3,2 grader innen 2100. Hvordan skal vi klare det?

Mye av problemet og løsningen ligger i energispørsmålet. I år har de norske politikerne satt energi på dagsorden: "Mer av alt - raskere" sier de. Når alt skal elektrifiseres trenger Norge, for første gang på lenge, mer strøm. Og den må være fornybar.

Standup med Rasmus Wold

Etter debatten får vi standup med Rasmus Wold. Rasmus er et stjerneskudd som får et stadig større publikum gjennom fantastisk morsom og intelligent standup.

Tekna Klima

Tekna Klima er et nettverk som jobber for å skape tverrfaglige møteplasser, formidle forskning og gi et faglig tilbud til medlemmer som engasjerer seg i klimaendringer. I tilpasningen til klimaendringene er det viktig å bruke vitenskapelig og teknologisk innsikt fra mange fagområder og bransjer, som kan dra nytte av hverandre gjennom felles møteplasser, utveksling av kunnskap og nettverksbygging. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Relaterte bærekraftsmål

Les også