Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
To barn tegner på en gressplen

Tema: Bio- og klima

Bærekraft - hva kan DU gjøre?

Oppdatert: 25. okt. 2021 Streaming

Bærekraften er grønn, rød og blå. Bærekraft som vekstmotor for natur, samfunn og innovasjon; hva kan du gjøre og hvordan begynner du?

Bærekraft har lenge dreid seg om ansvarlighet. I det siste har bærekraft også blitt den største vekstmotoren i økonomi og finans, særlig på lang sikt. Vi har nå fått øynene opp for flere farger: den er ikke bare grønn (natur), men også rød (samfunn) og blå (innovasjon).

Hør Dr. Silvija Seres snakke om hvordan vi, som bedrifter og individer, kan drive bærekraft fremover på en måte som spiller på vår kultur, historie og styrker. Silvija Seres er en akademisk techie med bakgrunn i bedriftsledelse. Hun har en helt spesiell evne til å gjøre ting jordnært, reelt og forståelig.

Om foredragsholder

Dr. Silvija Seres er matematiker og teknologiinvestor. Hun har bakgrunn fra algoritmeforskning i Oxford, utvikling av søkemotoren Alta Vista i Silicon Valley, strategisk ledelse i Fast Search and Transfer, og tjenesteutvikling i Microsoft. Hun jobber nå som styremedlem i flere store selskaper, inkludert DNV og Ruter, og som aktiv investor i flere teknologibedrifter. Silvija Seres har lang og bred erfaring innen emnene hun snakker om.

Psst,...så du denne?

19. oktober inviterte Tekna Klima lederen av Fremtiden i våre hender: Anja Bakken Riise, til å fortelle hvordan vi kan leve mer bærekraftig.
Se opptak fra foredrag!

sol gjennom trær

Les også