Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Anja Bakken Riise og grønne blader

Tema: Bio- og klima

klimatiltak i hverdagen

Oppdatert: 19. okt. 2021 Streaming

Er det mulig å leve bærekraftig? Hva skal til? Kan du spise kjøtt, handle nye klær eller fly til Syden?

Mitt klimaregnskap!

Anja Bakken Riise ville finne ut hva det vil si å leve miljøvennlig, og ga seg selv et klimabudsjett. I et halvt år førte hun regnskap over hva hun spiste, hva hun handlet og hvor mye hun reiste – og regnet om alt til CO2-utslipp. Hør hennes inspirerende og tankevekkende erfaringer denne kvelden.

Visste du at en gjennomsnittlig nordmann slipper ut 11 tonn CO2 i året? For å nå klimamålene i Parisavtalen må hver og en av oss slippe ut mindre enn 2,5 tonn CO2 innen 2030. Hvordan skal hver og en av oss klare å kutte 8,5 tonn CO2?

Bli med Tekna Klima på webinar med forfatter og leder av Fremtiden i våre hender: Anja Bakken Riise. Hun har skrevet boka Mitt klimaregnskap – et forsøk på å leve bærekraftig og løsningene vi trenger .
Hør hva du kan gjøre for å leve miljøvennlig, og hvordan vi må endre politikken som skaper overforbruk og klimakrise.

Tekna Klima

Tekna Klima er et nettverk som jobber for å skape tverrfaglige møteplasser, formidle forskning og gi et faglig tilbud til medlemmer som engasjerer seg i klimaendringer. I tilpasningen til klimaendringene er det viktig å bruke vitenskapelig og teknologisk innsikt fra mange fagområder og bransjer, som kan dra nytte av hverandre gjennom felles møteplasser, utveksling av kunnskap og nettverksbygging. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Les også