Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Illustrasjonsbilde av to mennesker som går tur i skogen i solnedgang

Tema: Bio- og klima

Bærekraft i Teknas avdelinger

Oppdatert: 4. mai 2022 Streaming

Bærekraft i alt vi gjør! Ambisjonen til Tekna er at "Bærekraftspotensialet til Tekna skal utløses og synliggjøres gjennom kraften i og fra medlemmene". Hva kan avdelingene i Tekna gjøre for å bidra? Og kan vi være en pådriver for dette? Avdelingsutvalget inviterer til et inspirasjonsforedrag!

I avdelingsutvalgets prioriterte oppgaver finner vi følgende;

I Hovedstyrets strategi mot 2024 er bærekraft et overordnet premiss for Tekna. Avdelingsutvalget vil bidra til økt kunnskap og bevissthet blant medlemmer og tillitsvalgte om FNs bærekraftmål. Utvalget vil se på helheten i bærekraftmålene og belyse utfordringer og motsetninger i disse. Utvalget vil også støtte opp om det arbeidet generalsekretariatet gjør rundt bærekraft, og legge vekt på bærekraftelementer i Avdelingsutvalget og avdelingenes virksomhet.

Vi har invitert Anne Cathrine Strande Straube, Teknas rådgiver for bærekraft og klima, og Katrine Karlsen-Brown fra KPMG Pure Sustainability.

Les også