Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Nora Heyerdahl holder foredrag

Tema: Bio- og klima

Klimaretorikk -"Ok, boomer"

Oppdatert: 9. des. 2021 Streaming

Hvordan snakke om klimaendringer, global oppvarming og naturkrise når man møtes av overbærenhet, latterliggjøring eller skuldertrekk? Hvordan få flere til å forstå at det haster med handling? Velkommen til fysisk frokostmøte om klimadebatt, retorikk og hvordan forholde seg til den mest sta klimaskeptiker.

Til tross for all forskning er det fortsatt mange som mener vi har god tid eller at klimaendringene ikke egentlig er så farlige. Nora Heyerdahl har skrevet en bok med mål om å gi oss verktøy til å takle kritiske holdninger, vanskelige spørsmål og "klimahersketeknikker".

Tekna klima har invitert Nora til å presentere boken sin og dele noen av sine beste teknikker og triks for å møte enhver klimaskeptiker og sta onkel med vinnende argumenter med et smil om munnen.

Om Nora Heyerdahl

Jeg er klimaaktivist, folkevalgt og Oslojente. Jeg brenner for å formidle komplekse spørsmål som klimakrisen på en enkel måte til et ungt publikum. Fra 2013 til 2016 var jeg ungdomsreporter hos Forskning.no. Senere har jeg jobbet som frilanser for blant annet Infinitum Magasin, der jeg skrev om klima og bærekraft. I 2021 ga jeg ut boka "Ok Boomer og andre ting du kan si til onkelen din om klima". Jeg studerer samfunnsøkonomi ved Universitetet i Oslo. Jeg er folkevalgt for Miljøpartiet De Grønne i Nordre Aker, og vara til Stortinget for Oslo MDG. Jeg har tidligere sittet tre år i sentralstyret til Grønn Ungdom.

Les mer om Nora og boken i Framtida.no.
Boka: "Ok Boomer" og andre ting du kan si til onkelen din om klima.

Tekna Klima

Tekna Klima er et nettverk som jobber for å skape tverrfaglige møteplasser, formidle forskning og gi et faglig tilbud til medlemmer som engasjerer seg i klimaendringer. I tilpasningen til klimaendringene er det viktig å bruke vitenskapelig og teknologisk innsikt fra mange fagområder og bransjer, som kan dra nytte av hverandre gjennom felles møteplasser, utveksling av kunnskap og nettverksbygging. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Les også