Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Nærbilde av fisk håppende ut av vannet
Fisk

Tema: Bio- og klima

Hvordan er det å jobbe i havbruksbransjen?

Publisert: 6. okt. 2020 Streaming

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Havbruksbransjen? Her møter du unge Tekna-medlemmer som jobber ulike steder i bransjen.

Havbruksbransjen er en av Norges viktigste inntektskilder og gir mange arbeidsplasser også for Tekna-medlemmer. Det er en fremtidsrettet næring og hvor det skjer mye. Ny teknologi er hele tiden med på å gjøre havbruksbransjen mer bærekraftig og Tekna-medlemmer er sentrale i utvikling av bransjen på mange måter.

De som jobber i Havbruksbransjen har ulike typer utdanningsbakgrunner fra typiske fiskehelsebiologer og Havbrukskandidater til bioteknologer, marinbiologer, rene teknologer og økonomer .

I dette opptaket kan du møte Tekna-medlemmer og få vite mer om hvordan det er å jobbe i havbruksbransjen, du får vite hvordan det er på deres arbeidsplasser og  hva slags arbeidsoppgaver det innebærer.

  1. Kristoffer Berglund Andreassen, fiskehelsetjenesten, STIM AS
  2. Stein Johannessen, avl, Benchmark Genetics Norway AS
  3. Karoline Olsen, gründer, Blue Lice
  4. Kristina Birkeland, tilsynsbransjen, Mattilsynet

Les også