Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Life sciences

Tema: Bio- og klima

Gründer og bioteknolog?

Tekst av Tove Rodahl Publisert: 10. mars 2016 Streaming

Tekna Biotek, Tekna Egen Bedrift, Tekna Forskerne og Oslo LifeTech inviterte til Gründerkveld for bioteknologer i Forskningsparken 6.april. Utgangspunktet var å gi tips og hjelp til bioteknologer som vurderer å ta steget: starte en egen bedrift.

Se alle foredragene:

  • Hva skal til for å lykkes, v/Eirik Næss-Ulseth
  • Forretningsutvikling og markedsvalidering, v/Benjamin Sommer

Eirik Næss UlsethEttermiddagens første foredragsholder var seriegründeren Eirik Næss-Ulseth. Han er en av norges råeste seriegründere, som igjen og igjen har startet opp bedrifter fra grunnen i Norge.

Benjamin Sommer var neste foredragsholder. Benjamin Sommer er business angel investor, agile coach og lean start-up mentor som arbeider med entreprenører og etablerte selskaper slik at de lykkes bedre med innovasjon. Benjamins foredrag het: «Forretningsutvikling og markedsvalidering».

Hør hva Eirik Næss-Ulseth mener skal til for å lykkes og få med deg nyttige tips fra Benjamin Sommer:

  • Fra forsker til gründer, v/Agnete Fredriksen
  • Vectron Biosolutions og internasjonalt salg, v/Trond Erik Vee Aune
  • Teknologioverføring til Life Science, v/Egil Greve

Agnete Fredriksen_I ettermiddagens serie av spennende foredragsholdere var også Agnete Fredriksen, som fikk kongens gullmedalje for sin doktorgrad. Hun har ledet et forskningsarbeid i Vaccibody som går på å finne vaksine mot kreft.
Trond Erik Vee Aune, fra Vectron, fulgte på med foredraget «Vectron Biosolutions og internasjonalt salg». Egil Greve fra Kappabio avsluttet kvelden med foredraget «Teknologioverføring til Life Science».

Se de interessante foredragene til Agnete Fredriksen, Trond Erik Vee Aune og Egil Greve:

Presentasjonene:

Tekna
Hva skal til for å lykkes?
Forretningsutvikling og markedsvalidering
Vectron Biosolutions og internasjonalt salg
Teknologioverføring til Life Science

Les også