Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
New business

Tema: Ledelse og utvikling

Slik bygger du opp din egen bedrift

Tekst av Ida Margrethe Cotton Breivik Publisert: 29. mars 2016 Streaming

Hvilke fallgruver finnes, og kan entreprenørskap læres? Se video fra presentasjon.

Hvilke fallgruver finnes, og kan entreprenørskap læres?

Teknas Gründergruppe inviterte til foredrag onsdag 20. april kl.17.

Erik Solberg fra SEMCO presenterte hvordan du bygger opp din egen bedrift, trinn for trinn.
Det å utvikle en solid strategi og arbeide med egen forretningsmodell kan gjøre din bedrift mer robust, og mer motstandsdyktig i møte med utfordringer i fremtiden. Foredraget tok for seg hvordan du kan utvikle ditt produkt eller din tjeneste med brukeren i fokus, og hvordan du kan sette sammen et godt team for fremtidig vekst.

bok lean businessErik Solberg er medforfatter av boken «Lean Business – Forretningsplanlegging trinn for trinn», og har lang erfaring fra salgsledelse og markedsføring.

Hans foredrag tok også for seg forretningsplanlegging, strategi og finansieringsløsninger.
Kanskje har du allerede begynt å tenke på markedsføring, salg og prisstrategi? Dette er også temaer som ble omtalt i foredraget. I tillegg ga Solberg en rask innføring i metoden og programvaren «Lean Business Model». Dette er et nyttig verktøy når du skal forme en komplett forretningsplan.

Se opptakene fra presentasjonen:


Se filmen the Buisness Model Canvas

 

Om gründergruppen:
Tekna har en egen faggruppe for gründere, og tilbyr et nettverk for deg som er, eller vil bli, gründer. Gründergruppen arrangerer flere møter i løpet av året, og gir faglig påfyll til deg som er i idéfasen, eller som kanskje allerede har etablert en virksomhet og ønsker å utvikle denne videre.

Se tidligere innlegg om gründervirksomhet
og tidligere innlegg for deg som er selvstendig næringsdrivende.
Er du ute etter faglig påfyll, kan du også sjekke Teknas rikholdige kursoversikt.

Les også