Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
To personer samarbeider

Råd og tips

Mentorordning i Tekna Egen bedrift

Oppdatert: 21. apr. 2023

Vil du starte egen bedrift eller kanskje utvikle bedriften din videre? En mentor kan være en god samtalepartner om store og små utfordringer og muligheter. Vil du ha kontakt med en mentor? Eller kanskje du har lyst å være mentor for andre?

Tekna Egen bedrift tilbyr en gratis mentorordning, populært kalt "lytt til erfarne fjellfolk", for medlemmer som:

  • ønsker å komme i gang med egen bedrift eller
  • har spørsmål til hvordan bedriften kan utvikles videre

Hvorfor be om en mentor?

Å drive et selskap kan være en ensom jobb og der er mange spørsmål og problemstillinger som dukker opp. En mentor kan være en god samtalepartner om «løst og fast». Våre mentorer er oftest erfarne ledere, som kan tipse om forskjellige muligheter.

"Lytt til erfarne fjellfolk"

Vår mentorordning er ikke et strukturert tilbud som tar etablereren fra A til Å i utviklingen av bedriften. Vi kan tipse om tilbud og nettverk som kan bistå, men vi er tilhengere av å lære av noen som har gjort dette før.

Vi erfarer at vi vanligvis har kontakt med våre mentees fra en til fem ganger. Etter dette er folk enten selvgående eller finner andre profesjonelle rådgivere, virkemiddelapparatet eller andre bidragsytere ( for eksempel Innovasjon Norge, Siva, regnskapsførere, investorer, juridisk bistand etc.)

Tekna Egen bedrift gir deg også tilgang til innledende juridisk bistand hos Teknas egne jurister.

Ofte er dette innledningen på en varig kontakt i et spennende nettverk!

Vil du ha kontakt med en mentor?

Send en søknad som kort beskriver dine behov og ønsker for bistand til sekretariatet for Tekna Egen bedrift. Vi vil etter beste evne søke å finne en mentor som kan bistå deg.

Har DU lyst til å bli mentor?

Vi er også interesserte i å få med flere mentorer til Tekna Egen bedrift. Dette er både meningsfylt og lærerikt arbeid. Om du er interessert, så send oss en kort beskrivelse av din erfaringsbakgrunn.

Kontakt oss via e-post eller skjema.
Velkommen skal du væreūüėä

Tekna Egen bedrift

Tekna Egen bedrift jobber for gode rammebetingelser for selvstendig næringsdrivende og tilbyr næringsdrivende Tekna-medlemmer juridisk rådgivning, kolleganettverk, med mere. Nettverket er kun for medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Les også