Tilbud for selvstendig næringsdrivende

Tekna tilbyr egne forsikrings- og banktjenester, juridisk rådgivning, mentorordning, faglige nettverk og kurs for deg som driver egen bedrift.

Bli medlem i Tekna Egen bedrift

Du kan melde deg inn i faggruppen via SMS. Send kodeord EGENBEDRIFT til 2007.

Mentorordning

Gjennom Tekna kan du få kontakt med en mentor du kan spørre om det å starte og drive virksomhet som selvstendig næringsdrivende.

Tekna Egen bedrift har etablert en mentorordning for medlemmer. Gjennom denne kan du møte et Tekna-medlem som selv driver egen virksomhet og som har erfaring fra etablering og drift av slik virksomhet. Av mentoren vil du kunne få råd du ikke kan lese deg til. Er dette noe for deg, kan du ta kontakt med sekretariatet, som vil formidle kontakt. Mentorene stiller opp frivillig og uten at dette koster deg som Tekna-medlem noe. De har også en jobb å passe på så dere må sammen bli enig om når og hvordan kontakten best kan skje.

Kontaktperson for mentorordningen er Ali Ahmed.

Lokale nettverk i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim

Gründergruppe i Oslo Gründergruppen - Tekna Egen bedrift arrangerer møter og kurs for medlemmene i Oslo. Gruppen har som mål å bidra til at de ti miljøet rundt gruppen årlig skapes nye virksomheter. Arrangementene finner du annonsert å Tekna Oslo avdelings nettsider. Kontakt er Marthe Waage, marthe.waage@tekna.no.

Tekna Egen bedrift i Trondheim Tekna Egen bedrift i Trondheim står for tilsvarende aktiviteter for medlemmer i Trondheim. Arrangementene finner du annonsert på Tekna Trondheim avdelings nettsider. Kontakt er Åse, avt@tekna.no.

Kontakt i Bergen er Ellen.Hauge@tekna.no . Kontakt i Stavanger er Ilse.Ros@tekna.no .

Juridisk rådgivning

Gjennom Tekna kan du få juridisk rådgivning om det å starte og drive virksomhet som selvstendig næringsdrivende. Vi har gjennom faggruppen Tekna Egen bedrift etablert en mentorordning for medlemmer. Gjennom denne kan du møte et Tekna-medlem som selv driver egen virksomhet, og som har erfaring fra etablering og drift av slik virksomhet.

Kontakt Ali Ahmed for juridiske saker.

Miniforetak: Oppdatering om regler, muligheter og feller

Miniforetak gir deg, som Tekna medlem, 15% rabatt på plussmedlemskap. Miniforetak tilbyr lettfattelig kunnskap og oppdatering om det viktigste for de minste bedriftene. Innholdet utvikles og optimaliseres kontinuerlig i dialog med plussmedlemmene.

Bedriftsforsikring

Gjensidige gir deg en generell rabatt på 16%, dersom du tegner en eller to næringslivsforsikringer, og 20% rabatt dersom du tegner tre eller flere. I tillegg til denne avtalerabatten får du følgende rabatt på næringslivsforsikringer: Næringsbil: 5%, Ansvar: 30%, Yrkesskade: 30%, Kollektiv ulykke: 20%, Sykeavbrudd: 15%, Sykelønn: 15%, Yrkesreise: 20% og Behandlingsforsikring 15%.

Les mer om avtalen på Gjensidige.no.

Bank og finansiering

Fra 2019 tilbyr Tekna banktjenester for deg med egen bedrift gjennom Danske Bank.  Privat- og bedriftsøkonomien din henger nøye sammen. Danske Bank kan hjelpe deg å finne de beste løsningene for deg, sett under ett. De har også bransjespesialister som kan hjelpe deg med dine planer!

Du får halv pris på deres bedriftspakker, gode rentebetingelser og mange andre fordeler.

Les mer om tilbudet hos Danske Bank

Sist oppdatert: 31. mars 2021