Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
To personer tar hverandre i hånden sett ovenfra

Tema: Ledelse og utvikling

Tilbud for selvstendig næringsdrivende

Oppdatert: 21. feb. 2022

Tekna tilbyr egne forsikrings- og banktjenester, juridisk rådgivning, faglige nettverk og kurs for deg som driver egen bedrift.

Bli medlem i Tekna Egen bedrift

Tekna Egen Bedrift er et faglig nettverk som gir deg mulighet til å knytte kontakter på tvers, få flere sparringspartnere og holde deg bedre oppdatert innenfor å drive sin egen bedrift. Kanskje kan du også hjelpe andre til å holde seg oppdatert? Vi har over 3000 medlemmer spredt over hele landet.

Det er enkelt å bli medlem i fagnettverk! I Min profil kan du velge relevant fagnettverk under «Mine interesser og nettverk».

Gründerrabatt

Gründere med dette som hovedbeskjeftigelse betaler 50 % foreningskontingent i inntil 2 år etter oppstart. Rabatten gis i en oppstartsperiode på inntil 2 år dersom de er i mindre enn 50 % lønnet stilling annet sted. Ta kontakt!

Lokale nettverk i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim

Gründergruppe i Oslo arrangerer møter og kurs for medlemmene i Oslo. Gruppen har som mål å gi faglig påfyll, og tilby veiledning og erfaringsutveksling rettet mot både vordende gründere og de som har holdt på en stund. Arrangementene finner du annonsert på Tekna Oslo sine sider.
Kontakt er My Hanh Tu.

Tekna Egen bedrift i Trondheim, Bergen og Stavanger står for tilsvarende aktiviteter for medlemmer. Arrangementene finner du annonsert på Tekna-avdelingenes nettsider.
Kontakt i Trondheim er Ingvild Markusson Hansen.
Kontakt i Bergen er Ellen Hauge.
Kontakt i Stavanger er Ilse Ros.

Juridisk rådgivning

Gjennom Tekna kan du få juridisk rådgivning om det å starte og drive virksomhet som selvstendig næringsdrivende. Tilbudet gjelder selvstendig næringsdrivende uten ansatte.

Kontakt Juridisk avdeling for juridiske saker.

Hold deg oppdatert på regelverk, skatt og økonomi

Som Tekna-medlem får du 15% rabatt på plussmedlemskap hos e-læringstjenesten Miniforetak.
Miniforetak gir deg kunnskap om regelverk, skatt, økonomi, muligheter og feller for enkeltpersonforetak og små aksjeselskap.
Som plussmedlem kan du også stille faglige spørsmål til alle guider og alt innhold hos Miniforetak.

Les mer om tilbudet - miniforetak

Bedriftsforsikring

Gjensidige gir deg en generell rabatt på 16%, dersom du tegner en eller to næringslivsforsikringer, og 20% rabatt dersom du tegner tre eller flere. I tillegg til denne avtalerabatten får du følgende rabatt på næringslivsforsikringer: Næringsbil: 5%, Ansvar: 30%, Yrkesskade: 30%, Kollektiv ulykke: 20%, Sykeavbrudd: 15%, Sykelønn: 15%, Yrkesreise: 20% og Behandlingsforsikring 15%.
Les mer om avtalen på Gjensidige.no.

Bank og finansiering

Tekna tilbyr banktjenester for deg med egen bedrift gjennom Handelsbanken.  Privat- og bedriftsøkonomien din henger nøye sammen. Handelsbanken kan hjelpe deg å finne de beste løsningene for deg, sett under ett. De har også bransjespesialister som kan hjelpe deg med dine planer!

Les mer om tilbudet hos Handelsbanken

Tekna Egen bedrift

Tekna Egen bedrift jobber for gode rammebetingelser for selvstendig næringsdrivende og tilbyr næringsdrivende Tekna-medlemmer juridisk rådgivning, kolleganettverk, med mere. Nettverket er kun for medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket