Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
R-møte votering lite

Tema: Forskning

Tekna vil ha flere faste forskerstillinger og økt konkurransefortrinn!

Tekst av Mette Meinert Publisert: 15. juni 2017

Et enstemmig R-møte vedtok at Tekna skal jobbe for redusert midlertidighet og at faste stillinger forblir normen også i fremtidens arbeidsliv.

Tekna vil ha flere faste forskerstillinger og økt konkurransefortrinn!
Tekna fortsetter sitt arbeid med å skape best mulig vilkår for forskning. Teknas øverste organ R-møte ble avholdt i helgen. En enstemmig sal vedtok at Tekna skal jobbe for redusert midlertidighet og at faste stillinger forblir normen også i fremtidens arbeidsliv.
R-møte sal og Erna lite
Tekna må også jobbe for at flere med PhD får jobb i industrien etter endt grad, ifølge medlemmene. Industrien går glipp av viktig kunnskap og doktorandene kommer ikke over fra akademia til næringslivet, slik situasjonen er i dag. Dette er vesentlig for å gi Norge best mulig konkurransefortrinn.
Vi i Tekna Forskerne er fornøyd med at midlertidighet og gode rammevilkår for forskning forblir på dagsorden, og vi er klare for å jobbe for å synliggjøre PhD-kandidaters kompetanse.
R-møte delegater lite
I høst har vi planer om et PhD-seminar i Trondheim, og mye annet spennende. Følg med på tekna/forskerne.no

Stikkord: Tekna Forskerne

Les også