Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
et moderne bad

Tema: Bygg

Vanlige feil i våtrom

Publisert: 30. aug. 2023 Streaming

Fagrådet for våtrom (FFV) og Tekna Bygg og anlegg setter fokus på våtrom og grensesnittet mellom prosjektering og utførelse. Se innleggene:

Fagrådet for våtrom (FFV) har som formål å dele kunnskap om gode våtrom gjennom kursing og generell erfaringsoverføring mellom alle aktørene i byggebransjen, som byggherrer, rådgivere, arkitekter, utførende, produsenter og leverandører m.m.

Tekna er en av 12 organisasjoner som er medlemmer i FFV.

Som sikkert mange har fått med seg så er det fortsatt mye byggefeil relatert til vann og våtrom. I følge rapporten «Omfang av byggfeil i Norge», har tre av fire nye boliger minst en byggefeil, og 60 % av kartlagte brudd på TEK knytter seg til vann.

Programmet

Foredragsholder er Vidar Hellstrand, daglig leder i Fagrådet for våtrom. Han går igjennom følgende temaer:

  • Fagrådet for våtrom og nyheter i Byggebransjens våtromsnorm
  • Grensesnittet mellom prosjektering og utførelse
    - Krav i SAK og TEK, erfaringer FFV
    - Uavhengig kontroll - fuktsikring, erfaringer FFV
  • Vanlige feil i plassbygde og prefabrikkerte våtrom – erfaringer og spørsmål

Tekna Bygg og anlegg

Tekna Bygg og anlegg er nettverket som holder deg oppdatert om hva som skjer i bransjen. Delta på gratis webinarer og seminarer eller skaff deg ny kompetanse gjennom et av mange kurs fra ulike tilbydere; Tekna Bygg og anlegg samler tilbud fra sterke fagmiljøer innenfor alle områder innenfor bygg- og anleggsbransjen. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Relaterte bærekraftsmål

Les også