Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Kursdagene 2020

Tema: Bygg

Kursdagene 2020: Årets møteplass for deg i bygg, anlegg og eiendom

Tekst av Tord Kroknes Berg Publisert: 11. okt. 2019

Kursdagene har lang historie.

I over 60 år har Kursdagene vært den kanskje viktigste arenaen for faglig påfyll og nettverksbygging innenfor blant annet bygg, anlegg og eiendom. Ikke verst, ettersom det startet som en gjenforening for studiekamerater.

Det er ikke rent lite de klarer å presse inn over to dager i starten av januar. Intet mindre enn 13 kurs og arrangementer myntet på bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen finner sted i Trondheim – der det hele startet for over 60 år siden.

Den gang var det et initiativ i samarbeid mellom NTNU og Tekna – eller rettere sagt NTH og NIF, som det het den gangen. I utgangspunktet var det en samling for tidligere studenter der de kunne utveksle erfaringer og, ikke minst, mimre om studenttilværelsen.

I bunn ligger et solid faglig tilbud. Kursdagene har hatt mange kjente og viktige foredragsholdere opp gjennom årene. Alt fra statsråder, statssekretærer, næringslivstopper og miljøforkjempere som for eksempel Kurt Oddekalv har foredratt under arrangementet.

Nå er arrangementet derimot blitt mer spisset og fokuserer på spesifikke temaer innenfor et kortere tidsrom. I år er den røde tråden bærekraft.

Bygg står for 40 prosent av energiforbruket i Norge, samtidig som Norge har som mål å redusere utslippet av klimagasser med minst 40 prosent innen 2030. Skal samfunnet nå dette målet, står byggebransjen overfor store omveltninger på kort tid. Hvordan skal vi klare det?

Det kan rett og slett bli for store spørsmål og for mye av det gode. Les disse fire grunnene til hvorfor du IKKE bør delta på Kursdagene her!

Stikkord: kurs, Kursdagene 2020

Les også