Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
bygningsarbeider følger med på bygningsprosess

Tema: Bygg

Kompetansebehov og jobbmuligheter i bygge og anleggsbransjen

Publisert: 24. nov. 2021 Streaming

Hvilken kompetanse er det behov for og hvordan blir arbeidsmarkedet fremover? Tekna bygg og anlegg setter fokus på kompetansebehov og jobbmuligheter innenfor bygg og anleggsfaget.

I tiden fremover skal det planlegges mange store og krevende byggeprosjekter. Det omfatter både utvikling av store byområder som ofte transformeres fra næringsvirksomhet til boliger, og nye samferdselsprosjekter med avanserte løsninger for tunneler og fjordkryssing. Alt dette vil kreve ny kompetanse for å kombinere ulike teknologier i nye kreative løsninger.

Flere fag og digital kunnskap trengs for å realisere prosjektene kombinert med bygg- og anleggskompetanse. Det gir spennende jobbmuligheter for utdanninger som vi vanligvis ikke tenker på som en del av bygg og anleggsfaget.

Bygge og anleggsnæringen har en sentral rolle i det grønne skiftet, noe som innebærer at alle ledd (byggherrer/forvaltere, prosjekterende, entreprenører, produsenter etc.) må ha relevant kompetanse for å lykkes.

  • Hvilke kompetanse er det behov for?
  • Hvordan blir arbeidsmarkedet fremover?
  • Hva med livslang læring?

Tekna Bygg og anlegg

Tekna Bygg og anlegg er nettverket som holder deg oppdatert om hva som skjer i bransjen. Delta på gratis webinarer og seminarer eller skaff deg ny kompetanse gjennom et av mange kurs fra ulike tilbydere; Tekna Bygg og anlegg samler tilbud fra sterke fagmiljøer innenfor alle områder innenfor bygg- og anleggsbransjen. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Les også