Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
En hånd holder et paragraf-tegn

Tema: Bygg

Eiendomsutvikling og reguleringsplaner

Oppdatert: 28. sep. 2021 Streaming

Se miniseminar med fokus på reguleringsplaner og informasjon om den nye "Steg for steg"-veilederen. Hvilke flaskehalser møter utbyggerne, og hva kan kommunene gjøre for å forenkle prosessen fra starten av utbyggingsprosjekter til ferdige bygg?

Det stilles i dag krav om mer og raskere boligbygging, dette for å dekke et stigende behov i særlig sentrale områder. Men offentlig tomteregulering er ofte omfattende og tidkrevende og gjør at boligutvikling tar lang tid. Eiendomsutvikling blir krevende prosesser med mange involverte og høringer i flere runder.

Vi vil sette fokus på flaskehalser sett fra utbyggere, og hva kommunen kan gjøre for å forenkle prosessen fra starten av utbyggingsprosjekter til ferdige bygg.

Programmet:

Les mer om den nye veilederen "Steg for steg - veien til gode reguleringsplaner her (Bygg21)

Les også