Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
mobiltelefon

Tema: IKT

Den stadig økende cybertrussel situasjonen

Publisert: 3. jan. 2023 Oppdatert: 10. jan. 2023 Streaming

Tekna Big Data og HackCon konferanse inviterer deg til et webinar om cybersikkerhet.

Kristine Strøm, Senior Security Consultant fra Tietoevry vil gi deg noen konkrete ideer om hvordan du raskt kan tilpasse deg den stadig økende cybertrussel situasjonen vi befinner oss i.

Vi løfter opp temaer som:

  • Krigen i Ukraina og generell aggresjon mot Vesten utgjør forretnings- og IT-risikoscenarier
  • Politisk og demokratisk ustabilitet setter samfunn, enkeltpersoner og organisasjoner i kritiske situasjoner der tilliten utfordres
  • Pandemien fikk oss til å bli mer mobile ved å ta i bruk nye digitale måter å jobbe på, noe som har åpnet for utfordringer med cyber trusler

Tekna Big Data samarbeider med HackCon for å øke kompetanse innen Cybersikkerhet - meld deg på HackCon for å få bli oppdatert på de siste trender og trusler innen Cybersikkerhet. Konferansen arrangeres 15-16.februar i Oslo. Som som Tekna-medlem får du en rabatt ved å skrive kode Tekna i kommentarfeltet når du melder deg på HackCon. Meld deg på HackCon!

HackCon Online arrangeres 6. - 10 februar 2023 og er oppladning til selve HackCon. Bak HackCon Online står store deler av det norske sikkerhetsmiljøet og er en nasjonal online møteplass for operativ IT-sikkerhet. HackCon Online er et gratis kompetansehevende løft for deg som arbeider i frontlinjen med IT-sikkerhet.

The future of cybersecurity: cases, trends, and how to build a career

Tekna ønsker å bidra og har ett foredrag om kompetansebehovet innen cybersikkerhet, som vil hjelpe deg å til møte de fremtidige utfordringene. Meld deg på og delta på The future of cybersecurity: cases, trends, and how to build a career med Elisabet Haugsbø og Marius Muench den 10.ende februar.

Er du Norges beste sikkerhetsekspert?

Master of Cyber Security (MCS) er en årlig konkurranse hvor man kårer Norges råeste sikkerhetsekspert.

Bak MCS 2023 står HackCon i samarbeid med NTNU, Digi, Data Equipment, TietoEvry, Cybron, MicroSoft, Mnemonic, Tekna, og store deler av det norske sikkerhetsmiljøet. Spørsmålene til MCS 2023 er utarbeidet av NTNU.

Premiepotten hele 50.000 kroner! Førsteplassen gir 30.000 kroner, andreplassen 13.000 kroner og tredjeplassen 7.000 kroner.

Er du Norge beste sikkerhetsekspert? Delta i konkurransen.

Flere seminarer

Hvis du ønsker å få tilgang til flere seminarer, kan du registrere deg for HackCon Online #18.

Tekna Big Data

Tekna Big Data er nettverket for deg som jobber med, er interessert i eller nysgjerrig på teknologier som data science, kunstig intelligens og tingenes internett. Eksempler på tema vi tar opp i våre webinarer og seminarer er stordata, maskinlæring, kunstig intelligens, automatisering, datasikkerhet, tingenes internett og annet relatert. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Les også

Relaterte kurs og arrangementer