Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Illustrasjonsbilde av en kvinnelig lærer og to elever med et kretskort

Aktuelt

Vinn en tur til Europas største utdanningsmesse

Publisert: 21. apr. 2021

Har du lyst til å bli deltager på neste års Science on Stage-festival? Nå kan du vinne gratis reise og opphold, ved å bidra med noe du allerede gjør i undervisningen.

Den 12. Europeiske Science on Stage Festivalen finner sted i Praha 24. til 27. mars 2022. Nå inviterer Tekna Realfagslærerne undervisere fra hele Norge til å delta i konkurransen om å vinne gratis reise og deltagelse til SoS-festivalen.

Europas største utdanningsmesse

Science on Stage festivalen er den største utdanningsmessen i Europa for realfagslærere, med 500 lærere fra over 30 land. Her får lærere mulighet til å vise fram undervisningsopplegg, elevforsøk, ekskursjons-aktiviteter og andre ting som kan være av interesse for kollegaer i hele Europa.

Konkurransen er åpen for alle lærere som underviser i realfag. For å delta må du sende inn en beskrivelse av et opplegg/demonstrasjon/aktivitet som kan gjennomføres i matematikk, naturfag eller realfaglige programfag. Du kan sende inn beskrivelser av det som er gjort, med bilder og filmer. Ta gjerne med elevenes opplevelser og forankring i læreplanmål.
Frist for innsending er 15. september 2021. 

Følgende må være med i innsendingen av undervisningsopplegget:

 

  • Navn på lærer og skole. E-postadresse og mobilnr.
  • Aktuelt fag – trinn og utdanningsprogram
  • Varighet av opplegget
  • Kategori/tema. (Se under)
  • Spesielle krav eller spesielt utstyr

Undervisningsoppleggene tar utgangspunkt i et av seks temaer. Les mer om de ulike kriteriene her

 

Har du  spørsmål eller lyst til å delta?

Ta kontakt og eller send ditt bidrag til Tekna Realfagslærerne 

v/ Sølve Tegner Stenmark, solves@viken.no

 

imagec8v4j logo

 

 

Les også

Relaterte kurs og arrangementer