Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
En kvinne og en mann sitter ved et bord og diskuterer over en laptop
Tekna inviterer alle medlemmer til å delta i utformingen av ny politisk plattform. Foto: GettyImages

Kom med innspill til ny politisk plattform

Publisert: 24. jan. 2024

Den første innspillsrunden til Teknas nye politiske plattform er i gang og Tekna oppfordrer alle medlemmer til å levere innspill til utformingen av plattformen.

Det første digitale innspillsmøtet om Teknas nye politiske plattform ble avholdt 17.  januar. Det var godt oppmøte og det kom mange nyttige innspill til det videre arbeidet, men arbeidsgruppen ledet av Tove Ringerike vil gjerne ha enda flere tilbakemeldinger og innspill. 

Alle medlemmer inviteres derfor til å levere sine innspill til utformingen av den nye plattformen innen fristen 16. februar.

Innspill sendes til [email protected] og merkes «innspill til politisk plattform».  

Teknas hovedstyre vedtok i januar 2022 at Tekna skal få en ny politisk plattform. Målet med arbeidet er å sikre bedre forankring av Teknas overordnede politikk, og at den blir mer tilgjengelig og kjent.

Tove Ringerike, som leder arbeidet med Teknas nye politiske plattform, ledet det første informasjonsmøtet. 


I presentasjonen kommer det fram hva arbeidsgruppen ønsker tilbakemeldinger på i denne runden. Det handler først og fremst om selve formatet på plattformen, men arbeidsgruppa blir også takknemlig for innspill til de til nå foreslåtte politikkområdene. 

Temamøter:
I april arrangerer vi tre temamøter på områdene teknologi/digitalisering, offentlig sekter/skole og energi, les mer om dem her og meld deg gjerne på. 

I juni vil medlemmene bli invitert til en ny innspillsrunde. 

Les mer om arbeidet med politisk plattform her

Les også