Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Morten Goodwin og Inge Harkestad

Råd og tips

Peiling på kunstig intelligens med Morten Goodwin

Oppdatert: 15. apr. 2024 Streaming

Få med deg et entusiastisk og engasjerende foredrag om kunstig intelligens og få svar på det mange lurer på!

Vi inviterte en av Norges fremste eksperter på kunstig intelligens, Morten Goodwin, for å opplyse oss mer om tema som er på alles lepper om dagen. Noen av spørsmålene vi får besvart er:

  • Hva er egentlig generativ KI?
  • Hvordan kommer vi til å jobbe fremover?
  • Og kommer maskinene til å ta over verden?

Programleder for sendingen er nestleder for Tekna Big Data, Inge Harkestad. Tekna Big Data er et av Teknas mange faglige nettverk, og alle våre medlemmer som er interessert i kunstig intelligens burde melde seg inn for å få verdifull og oppdatert informasjon om tematikken.

Om foredragsholder Morten Goodwin

Goodwin var med å starte opp Centre for Artificial Intelligence Research på Universitetet i Agder, og er av Norges mest publiserte forskere på området. Han er viden kjent for sine engasjerende foredrag og reiser land og strand rundt for å opplyse det norske folk. Noe man kan bevitne på hans LinkedIn-side.

Han er også mye brukt som ekspert i mediene og er ofte å se og høre på TV og radio. I jobben på Universitetet i Agder leder og deltar han i flere store forskningsprosjekter innenfor kunstig intelligens, og veileder både master- og Phd-studenter.

 

Tekna Big Data

Tekna Big Data er nettverket for deg som jobber med, er interessert i eller nysgjerrig på teknologier som data science, kunstig intelligens og tingenes internett. Eksempler på tema vi tar opp i våre webinarer og seminarer er stordata, maskinlæring, kunstig intelligens, automatisering, datasikkerhet, tingenes internett og annet relatert. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket