Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Velkommen til Grimstad

Skal du ut, men vet ikke hvor? Ser du etter en hemmelig badeplass? Den beste joggeruta? Vi gir deg de beste tipsene til din studiestart.

 

Velkommen til Grimstad

BUA

Lån friluftsutstyr helt gratis! Lavvo, myggnetting til hengekøya og SUP-brett. Bra tilbud for å kunne teste ut nye ting.

Groos

Hot date tips: Ta med en første date på piknik hit. Sandstrender, stuping fra brygga, god stemning og fint område.

Smaue

Vil dere gjøre kvelden billig? Ta med gjengen hit for å spille brettspill.

Sikker på at du er forsikret?

Visste du at Tekna-medlemmer får to forsikringer inkludert i medlemskapet? Sjekk ut våre forsikringer - det kan lønne seg! 

Tekna-medlemmer har fadderuke hele året! 

Eller- det er å ta i. Men med alle Teknas kurs og arrangementer, så har du noe gøy å være med på året rundt. Følg med på kalenderen vår, så får du med deg masse kult.

 

Stress ned med kræsjkurs.

Stressa før eksamen? Vi hjelper deg! Hvert år har Tekna kræsjkurs i de fleste fag. Gå gjennom pensum med eksperter, still de dumme spørsmålene - og sov litt bedre før eksamen!

Bli medlem

Studerer du naturvitenskap eller teknologi, og planlegger å ta en master?

Da kan du bli medlem i Tekna. For kun 150,- i semesteret får du alle våre medlemsfordeler.