Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Aktuelt

Vi vil vite hva du tjener!

14. nov. 2019

Tekna ønsker å tjene alle sine medlemmer, uansett hvor de er i arbeidslivet. Vi har erfart at flere av våre studentmedlemmer har sommerjobber og ønsker derfor å kunne rådgi på hva de kan forvente i lønn.

Teknas jurister får årlig spørsmål fra studentene om hvor de bør ligge i lønn på sommerjobben, og om dette avhenger av hvilket år de studerer på eller hvor relevant jobben er. 

I år ønsker vi å kunne tilby et enda bedre svar enn tidligere og har derfor utarbeidet en undersøkelse som i disse dager blir sendt ut til studenter fra 2-5 klasse. 

Tanken er at du som studentmedlem skal kunne bruke dette utgangspunktet når du forhandler lønn for neste sommer! 

Alle som er plukket ut som deltagere vil få en personlig e-post fra Tekna med link til undersøkelsen. Det betyr mye for oss, og dine medstudenter om du svarer. 

Det vil trekkes ut en vinner av en JBL høytaler blandt alle som svarer på undersøkelsen. 

 

PS. Vil du sjekke hva anbefallingen ligger på nå? Les Teknas antagleser her. 

Les også

Relaterte kurs og arrangementer