Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Illustrasjonsbilde av en hånd som holder en mobil og ta bilde av en by om natten

Råd og tips

Mobilkamerakurs - ta de feteste bildene!

Publisert: 10. nov. 2020 Streaming

Lyst å bli bedre på å ta bilder med mobiltelefonen? Bli med på kurs!

De fleste er både glad i og opptatt av å ta bilder i disse dager. Enten for å oppdatere instagrammen, sikre ferieminnene eller i regi av jobb eller skole. De fleste av oss går rundt med svært gode kameraer i lomma og det er ofte mobilen som blir hyppigst tatt i bruk når det er noe som skal knipses.

Men det er ikke alltid lett å vite hva som er den beste vinkelen, avstanden eller lysforholdet når man tar bildet. Og det er heller ikke lett å vite hvordan man skal etterbehandle bildene. 

Derfor vil vår eminente husfotograf og filmmaker, Mikkel Moe, dele noen av sine beste tips og triks på hvordan du knipser det perfekte bildet, og hvilke verktøy du kan bruke for å behandle det i ettertid.

Sjekk også ut Mobilkamerakurs - Del 2

Les også