Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Tre personer som hopper fallskjerm i solnedgangen

Råd og tips

Podkast: Start gründerlivet på dagpenger

Publisert: 23. juni 2020 Podkast

Vi lever i usikre tider. Er du blant dem som kanskje må se deg om etter ny jobb? Hva med å starte for deg sjøl – bli din egen sjef? Mister du jobben har NAV en ordning for deg som går med en gründer i magen. Kanskje er dette din sjanse?

Ifølge Andreas Orsten er det å starte eget firma som å hoppe fra 10 000 fot og måtte sette sammen fallskjermen på vei ned, spennende og utrolig lærerikt. Hør hvordan han startet softwarefirmaet Wrepit med støtte fra NAV. Etter to år som startup er han nå i ferd med å ansette folk.

Hans Magnus Fuglestad fra NAV Marked Sør-Rogaland forteller om hvordan ordningen virker og hvordan du kommer i gang, og du får også vite hva Tekna kan hjelpe til med av nettverk og medlemsfordeler under oppstart av egen bedrift.

Programleder er Vibeke Vesterhagen.

Les også