Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Bildemontasj av Hansen og Endresen
Hedda Heier Hansen forteller om når hun måtte sette karrieren på vent og psykolog Cecilie Byholt Endresen gir tips til hvordan man bør møte kolleger som har det vanskelig.

Råd og tips

Livskriser og jobb – hvordan være en god kollega

Publisert: 8. sep. 2020 Podkast

Livet og jobben går ikke alltid på skinner, og noen ganger smeller det skikkelig. Samlivsbrudd, oppsigelse, sykdom, sorg, død ... Hvordan snakker vi med en kollega som har det vondt, og hvordan ville du ønske å bli møtt av dem rundt deg på jobb?

Vi får høre historien og erfaringene til sivilingeniør og prosjektleder Hedda. Hun kaller seg prestasjonsprinsesse og er glad i utfordringer på jobb, men måtte sette karrieren på vent da hun først havnet i én livskrise som igjen førte til den neste.

Og så får vi høre hvordan psykolog Cecilie Byholt Endresen mener vi bør møte kolleger som har det vanskelig. Programleder er Vibeke Vesterhagen.

Les også