For enkelte av medlemmene har middag kombinert med overnatting vært en hyggelig kombinasjon. Hotellet har alltid hatt medlemsvennlige priser på overnatting for Torskeaftens deltakere. Selskapet har som regel startet med aperitiff kl 18:30, og så bordsetting kl 19. De som har ønsket det har fått to serveringer med fisk. Desserten har alltid vært eplekake.
I 2021 ønsket styret i Vestfold å opprettholde tradisjonen og gjennomføre Torskeaften allikevel, men denne gangen på en smittevennlig måte. Vi fikk hotellet med på å filme inne på kjøkkenet fremgangsmåten for å få en best mulig torskemiddag. I filmen vil du se hvordan de ulike bestanddeler forberedes.
Meny/innkjøpsliste:
I like cooking with wine, occasionally I also put it in the food.
- Fisken er ikke torsk, men skrei i skiver
- Gulrøtter
- Poteter
- Sandefjordsmør
- Lever
- Rogn
- Eddik
- Løk
- Laurbærblad
- Salt og pepper
Til dessert serveres det alltid eplekake. Oppskrift finner du her.
Til fisken anbefales (og som vi har fått servert i mange år) en Valpolicella Ripasso Superiore.
Kaffe avec
Vi ses til Torskeaften på Hotell Wassilioff i februar 2022!
