Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Jobbe i Tekna

Tekna er Norges største masterforening, og vi er stolte av å representere og ivareta interessene til mange av Norges smarteste hoder, med visjon om at Tekna skaper fremtiden.

 

Under finner du ledige stillinger i Tekna og du kan lese mer om hvordan det er å jobbe hos oss.

Utlyste stillinger nå:

Vi har for tiden ingen utlyste stillinger. Følg oss på finn.no for å få beskjed når nye stillinger legges ut. 

Hvorfor jobbe hos oss? 

I Tekna jobber vi for 98 000 medlemmer og ca. 4000 tillitsvalgte som brenner for faget sitt. Vi er Norges største masterforening, og har medlemmer med bakgrunn i naturvitenskap og teknologi.  

Våre medlemmer er viktige for utviklingen i samfunnet. For oss som jobber i Tekna som bistår, støtter og sparrer med disse kloke hodene oppleves det meningsfullt å komme på jobb.  

Generalsekretariatet står for den daglige driften av Tekna. Vi jobber blant annet med politisk påvirkning, rådgivning og støtte i arbeidsforholdet for enkelte og for tillitsvalgte. Vi leverer relevante, kompetansefremmende tilbud for livslang læring til våre medlemmer og markedet.  

Våre verdier er troverdig, nyskapende og modig.  

Ansatte i Tekna smiler til kamera

Vår kultur

Vi har en sterk organisasjonskultur hvor det er høy grad av tillit og raushet, og kollegastøtte står sterkt.  

I Tekna er det stor takhøyde, og vi jobber med kontinuerlig forbedring og innovasjon for å skape nye tjenester og løsninger.  

Vi er mellom 25 og 70 år, og har en noe større andel kvinner enn menn.  

Ledergruppen vår består i dag av 7 dyktige kulturbærere og vi er stolte av vår generalsekretær Line Henriette Holten.  

Noen av våre medarbeidere

Mette Klungseth

Distriktskontorleder, Nord-Norge

Å samarbeide med noen av landets smarteste teknologer og realister, er fantastisk givende!

 

Det beste med å jobbe i Tekna er fleksibiliteten, godt lederskap og mange kunnskapsrike og kjempeflinke kolleger. I Tekna er det fantastisk godt og mangfoldig arbeidsmiljø, gode og dyktige kolleger og muligheter for selvutvikling. Uavhengig av kompetanse får du mange utfordringer, og du må kunne være fleksibel og snu deg raskt ved behov.

Espen Nilsen

Digital koordinator

Tekna har mye ressurser og høy kompetanse på mange områder.

 

Å jobbe med det digitale Tekna er sjelden rolig og utviklingen går fort, både teknisk og kvalitetsmessig. Det er spesielt gøy å jobbe med dette fordi Tekna bruker mye ressurser på området. Man bør søke jobb i Tekna da vi er en organisasjon som er i vekst og som spiller en viktig rolle i samfunnet, både som fagforening og som en aktør som setter ulike politiske saker på dagsorden. 

Kristin Cameron

Advokatfullmektig og tillitsvalgt

Det beste er å oppleve at man gjør en forskjell!

 

Tekna jobber for medlemmenes beste og har et veldig tydelig formål - jobben er derfor meningsfylt! I Tekna har også vi tillitsvalgte fra flere organisasjoner som har jevnlige møter med ledelsen. Dette gir god informasjonsflyt, de ansatte får mulighet til å påvirke beslutninger og det er en lav terskel begge veier å ta opp ulike tema.

Faglig Utvikling

Vi jobber målrettet med kompetanseutvikling og har tiltak som kurs, seminarer, kaffe-foredrag og deling av kompetanse på tvers. Det er sosialt og motiverende, og ikke minst holder du deg faglig oppdatert! Læring og utvikling står høyt på agendaen hos oss og er forankret i Teknas overordnede strategi. 

Bærekraft i Tekna

Tekna er forpliktet på FNs bærekraftsmål og skal ha bærekraft som grunnlag i alle deler av sin drift. Tekna skal bidra til bærekraftig utvikling og omstilling i samfunnet.

Teknas medlemmer er gjennom sin kompetanse og sitt arbeid nøkkelpersoner innenfor bærekraftig utvikling. Som ansatt i Tekna bidrar du til bærekraftig utvikling i praksis. 

Les mer om miljøansvar

Dette er godene du får 

Vi har blant annet:  

  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger
  • Hovedkontor sentralt i Vika, og i tillegg lokale distriktskontorer i flere byer.  
  • Sommertid (6,5 timers arbeidsdag) fra 1. mai til 1. september
  • Fleksibel arbeidstid, delvis hjemmekontor
  • Tekna BIL - et bredt tilbud innen sport og andre aktiviteter for ansatte
  • Trimrom til fri benyttelse, med squashbane 
  • Subsidiert, super kantine 
  • Digital tilgang til mange av landets største aviser
  • Gode muligheter for kompetanseutvikling 

Men er det bare godene som gjør at vi trives så godt? Undersøkelser viser at vi jobber i Tekna fordi her er det gode kollegaer, vi jobber etter verdier vi kan identifisere oss med og vi har en meningsfull jobb som bidrar til samfunnsutviklingen.

Velkommen til oss!

Les mer om Tekna

Søknad

Du søker på ledige stillinger ved å legge inn CV og søknad i WebCruiter. Du vil få en bekreftelse på e-post når vi har mottatt din søknad.

Alle søknader blir vurdert mot de krav og kvalifikasjoner som er oppgitt i annonseteksten. Vi anbefaler at du skriver hvorfor din utdanning og erfaring er relevant, hva du kan bidra med dersom du skulle få jobben og om din motivasjon for stillingen.

Intervju

Etter en vurdering av alle søknader blir de aktuelle kandidatene innkalt til et førstegangsintervju. I Tekna er det stort sett to intervjurunder før en endelig utvelgelse. Du vil trolig bli bedt om å gjennomføre en relevant case i løpet av intervjuprosessen.

Du vil få beskjed på forhånd om intervjuet gjennomføres digitalt eller i våre lokaler.

Referansesjekk

Det gjøres alltid minimum to referansesjekker på utvalgt(e) kandidat(er) som kvalitetssikring.

Tilbud

Etter referansesjekk vil den utvalgte kandidaten motta et skriftlig tilbud fra oss. Ansettelseskontrakt lages etter aksept av tilbud.

Tilbakemelding

Alle øvrige søkere på ledige stillinger i Tekna vil få en e-post om utfallet av rekrutteringsprosessen. Vi tilstreber å gi beskjed så raskt som mulig underveis i prosessen.

 

 

 

 

 

Her finner du gode tips og råd til jobbsøkingen

Les om hvordan lage en strukturert CV og en godt formulert søknad

Les mer om ulike former for intervjuer og hvordan du kan forberede deg

Tekna-medlem? Ta kræsjkurs i jobbsøking her!