Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
To kvinnelig elever gjør lekser

Råd og tips

Foreldreprat: Inspirerende leksehjelp i realfag

Oppdatert: 11. mai 2021 Streaming

Hverdagen har blitt snudd på hodet det siste året og kanskje har du opplevd at det er vanskelig å holde skolemotivasjonen oppe? Hvordan kan vi snu trenden og gjøre matteleksene til et høydepunkt? Nøkkelen kan være en engasjert leksehjelper, fokus på læringsprosess og mestringsfølelse.

I dette webinaret får vi høre om erfaringene ENT3R har gjort seg innen leksehjelp. Karoline Nielsen er tidligere leksehjelper og prosjektleder i ENT3R, og jobber nå ved Nasjonalt senter for Realfagsrekruttering. Som ENT3R-mentor har hun gitt gratis leksehjelp i matte, naturfag, kjemi og fysikk for elever over hele landet, med mestring og motivasjon i høysetet. Her deler ENT3R sine beste leksehjelpstips og forteller hvordan de jobber for å få ungdommene til å ta ansvar for egen læring. Hvordan kan vi tenne realfagsgnisten og bevare den?

Velkommen til webinar!

Les mer om ENT3R her.

Les også