En god reiseforsikring dekker trolig mer enn du tror, og hos Gjensidige får Tekna-medlemmer under 30 år en av markedets aller beste forsikringer til en studentvennlig pris.

Store forskjeller på reiseforsikring

Reiseforsikring kommer i mange varianter med svært ulike betingelser. Vesentlige forskjeller ligger i hva som defineres som en reise, hvilke hendelser som dekkes og hvor god dekning du får. En annen ting som er utrolig viktig – når noe har hendt – er hvor raskt du får hjelp.

Gjensidiges reiseforsikring har ikke krav til overnatting eller minimum varighet, men gjelder på små og store reiser i inn- og utland – året rundt. Du er som hovedregel dekket fra du går ut døren hjemme til du når frem dit du skal.

Dette visste du kanskje ikke…

Skal du på tur med vennegjengen, men blir syk og ikke kan være med, dekker reiseforsikringen din andel av fellesutgiftene når du legger frem sykemelding. Det samme gjelder om du blir frastjålet bagasjen din på veien hjem.

Online-lege og Gjensidige-appen

På reise utenfor Norge får du tilgang til norsktalende lege via appen Eyr – uten å betale egenandel, og Gjensidige-appen hjelper deg med et raskt og enkelt skadeoppgjør.

Er det dyrt?

Reiseforsikringen koster ca. en frossenpizza i måneden. Det er det opp til deg å vurdere om 67 kroner i måneden er dyrt - sett opp mot hva som kan skje på små og store reiser gjennom hele året.

Bestill reiseforsikring hos Gjensidige.

Sist oppdatert: 7. januar 2020