Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Råd og tips

Tekna Reiseforsikring

Oppdatert: 25. apr. 2023

En god reiseforsikring dekker trolig mer enn du tror, og hos Gjensidige får Tekna-medlemmer under 27 år en av markedets aller beste forsikringer til kun 83 kroner i måneden.

Ting kan skje - også i Norge – derfor bør du ha en helårs reiseforsikring som dekker deg både på alle korte hverdagsturer og de lengre feriereisene. Tekna Reise gjelder fra du drar hjemmefra - uansett hvor du skal.

Bestill reiseforsikring på nett

Våre medlemmer kan bestille «Tekna Reise» ved å logge inn med BankID hos Gjensidige. Er du under 27 år betaler du kun 83 kroner i måneden.

Store forskjeller på reiseforsikring

Reiseforsikring kommer i mange varianter med svært ulike betingelser. Vesentlige forskjeller ligger i hva som defineres som en reise, hvilke hendelser som dekkes og hvor god dekning du får.

Gjensidiges reiseforsikring har ikke krav til overnatting eller minimum varighet, men gjelder på små og store reiser i inn- og utland – året rundt. En annen ting som er veldig viktig – når noe har hendt – er hvilken hjelp du får, og Gjensidige var beste forsikringsselskap i Norsk Kundebarometer 2022.

Dette visste du kanskje ikke…

Skal du på tur med vennegjengen, men blir syk og ikke kan være med, dekker reiseforsikringen din andel av fellesutgiftene når du legger frem sykemelding. Det samme gjelder om du blir frastjålet bagasjen din på veien hjem.

Bli medlem

Du får to forsikringer inkludert, sparer mye penger på våre fordeler og kan treffe andre på våre sosiale og faglige arrangementer. 

Disse 3 forsikringene bør du ha

Det er stor enighet om hvilke 3 forsikringer som er viktigst for unge mennesker. Her er listen fra Aftenposten, E24 og Studenttorget.

  • Uføreforsikring
  • Innboforsikring
  • Reiseforsikring

Se Gjensidiges anbefalinger til unge Tekna-medlemmer

Online-lege og Gjensidige-appen

På reise utenfor Norge får du tilgang til norsktalende lege via appen Eyr – uten å betale egenandel, og Gjensidige-appen hjelper deg med et raskt og enkelt skadeoppgjør hvis noe skulle skje.

Bestill Tekna Reise hos Gjensidige.