Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Husk at du kan søke om kontigentfritak dersom du blir permitter eller oppsagt.

Kontingentfritak når du er permittert eller arbeidsledig

Oppdatert: 22. okt. 2023

Ordinære medlemmer som blir permittert, eller oppsagt, får selvfølgelig fritak for medlemskontingenten.

Dersom du blir helt eller delvis permittert, kan du få rabatt på medlemskontingenten i Tekna. Husk å oppgi permitteringsgrad og aktuell periode i din søknad. 

Det skal alltid foreligge en saklig grunn ved en permittering. Dette kan eksempelvis være mangel på arbeid, eller andre forhold som arbeidsgiver ikke kan forutse og innrette seg etter.  

Arbeidsledig 

Tekna gir fullt kontingentfritak til medlemmer som har mistet jobben og ikke mottar vederlag fra arbeidsgiver. Tekna kan etterspørre skriftlig dokumentasjon ved behov. 

Søk om reduksjon eller fritak

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne. Raskeste metode for å søke om kontingentreduksjon er å fylle inn skjemaet på Min profil. 

Har du Tekna-gruppe på din arbeidsplass?

Med Tekna-gruppe kan dere kreve tariffavtale og få drøftingsrett om saker av betydning for dere. Dere velger en tillitsvalgt som blir medlemmenes talsperson i møter med ledelsen.

Låst hengelås

Våre jurister hjelper deg

Har du spørsmål om ditt arbeidsforhold kan du ta kontakt med Teknas vakttelefon - [email protected] / 22 94 75 00 (for medlemmer)

Katrine Olsson i dialog