Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Mann på sykkel i en bakke som er i startpunktet av det som ser ut til å bli et forferdelig fall på sykkel.

Råd og tips

Innboforsikringen dekker uhellsskader på tingene dine – selv om du er dratt hjemmefra

Publisert: 19. mars 2021

De aller fleste har (heldigvis!) en innboforsikring, men ikke alle er like gode. Har du Tekna Innbo gjennom Gjensidige-avtalen, er både pris og dekninger blant de aller beste i markedet.

Innboforsikringen hos Gjensidige har selvfølgelig de vanlige dekningene av skader og tyveri av innbo og løsøre – altså det som ikke er fastmontert i boligen. Kort oppsummert tyveri, brann-, vann, naturskader og rettslig erstatningsansvar. Tekna Innbo dekker også mye mer enn det.

Uhellsdekning – i og utenfor hjemmet

Er du uheldig og krasjer eller velter med sykkel, ski eller kajakk, setter deg på de nye sportsbrillene dine eller treningsbagen blir overkjørt av bussen – uhellsskader på sportsutstyr dekkes med inntil 30 000 pr. skadehendelse.

Mister du den bærbare PC-en i gulvet, eller ved uhell skader annet innbo/løsøre dekkes dette inntil valgt innbosum i hjemmet og inntil 30 000 utenfor hjemmet – i hele verden.

Knust mobilskjerm

Tekna Innbo inkluderer dekning for knust skjerm på alle familiens mobiltelefoner. Forsikringen dekker også tyveri og skader i hele verden med en egenandel på 1000 kroner per skade.

Online trygghet

Med Online Trygghet får alle i husstanden hjelp til å overvåke og beskytte opplysningene sine mot ID-tyveri og misbruk på nettet. Du får også hjelp til å rydde opp skader som er gjort, og til å slette uønsket innhold fra internett. Alle i husstanden er dekket med inntil 100 000 kroner til juridisk assistanse før en tvist, og med rettshjelp inntil 1 000 000 kroner etter at en retts­prosess er startet.

Skadedyr

Får du ubudne leieboere av typene veggedyr, skjeggkre eller kakerlakker dekker Tekna Innbo bekjempelse av skadedyr med inntil 50 000 kroner.

Mye å spare på Tekna-avtalen

Mange Tekna-medlemmer sparer store beløp på forsikrings-avtalen. Pris er viktig, men også at forsikringene gir svært god dekning. Gjensidige Forsikring gjør det også godt på Norsk Kundebarometer, og som et ekstra pluss har selskapet de 10 siste årene utbetalt kundeutbytte.

Sjekk selv eller snakk med en rådgiver

Les mer om Tekna-avtalen på våre egne sider hos Gjensidige Forsikring.

Ønsker du en samtale med en rådgiver, kan du ringe 915 03 100.

Les også