Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Bilde av en familie i en sofakrok. Mor, far og to barn som leker i fanget deres.
Sjekk hvordan du kan trygge deg selv og dem du er glad i med Teknas forsikringer hos Gjensidige.

Råd og tips

Forsikring i usikre tider

I perioder med strammere økonomi er det mange som tenker litt ekstra på hvilke forsikringer de bør ha. Trenger man egentlig uføreforsikring, livsforsikring eller innboforsikring? Vår samarbeidspartner Gjensidige deler gode råd.

Tekna-medlemmer er attraktive forsikringskunder, så vi i Tekna har forhandlet fram svært gode priser på forsikringer på dine vegne. Faktisk benytter hele 70 % av Tekna-medlemmene avtalen med Gjensidige.

Hvilke forsikringer bør jeg ha?

I jungelen av ulike forsikringer kan det være vanskelig å finne ut hva som er viktig for akkurat deg. Svaret på dette spørsmålet avhenger av flere ting – både alder, livssituasjon og hvilken dekning du har gjennom arbeidsgiver.

Det kan være krevende både å få oversikt over hva du har, og hva du bør ha, av forsikringer. Vi i Tekna anbefaler deg å ta kontakt med en av Gjensidiges rådgivere på 915 03 100, eller bestille et digitalt rådgivningsmøte. Det kan være mye penger å spare i å ha de rette forsikringene til lave medlemspriser.

Forsikringer som sikrer liv og helse

Personforsikringer kan redusere de økonomiske konsekvensene for deg og din familie hvis noe uforutsett skjer med arbeidsevnen din eller du dør.

Uføreforsikring gir deg økonomisk støtte hvis du ikke lenger kan jobbe som følge av langvarig sykdom eller uførhet. Jo høyere inntekt og gjeld du har, jo viktigere er denne forsikringen.

Livsforsikring er trygt å ha hvis du har barn eller en partner som er økonomisk avhengig av deg. Hvis du dør, vil familiens inntekt bli lavere, og en livsforsikring vil være med på å dempe bortfallet.

Har du forsikringer gjennom arbeidsgiver er du heldig, men dette er ikke alltid nok for å opprettholde den levestandarden du ønsker. Det er lurt å tenke gjennom om du har behov for en enda større økonomisk sikkerhet. Forsikringer du kjøper privat kommer alltid i tillegg til det du får fra arbeidsgiver og NAV. Her er det ingen samordning.

Andre viktige forsikringer

I tillegg til personforsikringer bør alle ha innbo- og reiseforsikring.

Tekna-medlemmer får veldig lave priser og gode dekninger på alle disse forsikringene hos Gjensidige.

Se alle forsikringer og sjekk dine medlemspriser

Snakk med en rådgiver hos Gjensidige og få hjelp

Les også