Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Bildecollage av en ung familie og flere forsikringssaker som brann og et tre som falt over og knuste en bil
LØNNER SEG: Det kan lønne seg å kjøpe forsikring gjennom Tekna. Foto: Unsplash.com.

Råd og tips

70% bruker Tekna-avtalen hos Gjensidige Forsikring

Publisert: 1. mars 2021

Mange Tekna-medlemmer sparer store beløp på forsikringsavtalen. Sjekk ut regnestykket over hvor mye du kan spare!

På grunn av måten Tekna-medlemmer lever på, og oppfører seg i samfunnet kommer det frem gode avtaler. Så om du trenger forsikringer de neste årene av livet ditt, er sjansen stor for at du vil spare mye på å bruke denne medlemsfordelen.

Gjensidige Forsikring gjør det i tillegg godt på Norsk Kundebarometer, og som et ekstra pluss har selskapet de 10 siste årene utbetalt kundeutbytte.

Kollektive Tekna-forsikringer – de aller beste

Utfordrende tider har gjort at mange tenker litt ekstra på egen helse og økonomi. Personforsikringene for Tekna-medlemmer leverer på begge områder med både svært lave priser og Gjensidige aller beste dekning.

Det samme gjelder også populære «Tekna Innbo» og «Tekna Reise».

Regneeksempel for Tekna-avtalen hos Gjensidige Forsikring

Eksempelet under viser hva et «ganske vanlig medlem» kan spare mest på, og det er ikke lite. Prisen på en forsikring vil naturlig nok variere fra person til person, og faktorer som bosted, alder, dekning og egenandel vil påvirke hva du betaler.

Prissammenligningen er gjort i januar 2023. En del forsikringer er individuelt priset, så regnestykkene viser eksempler.


Eksempelregnestykke, forsikringer for gift person, 33 år med ektefelle 33 år, to små barn og enebolig på Jevnaker

Gift person, 33 år med ektefelle 33 år, to små barn og enebolig på Jevnaker Tekna-pris Vanlig fordelskunde-pris Tekna-medlemmet sparer
Tekna innbo (1,5 mill.) 1 512 2 460 948
Tekna Reise for hele familien 1 572 1 818 246
Tekna Uførekapital med forskudd på 22 G for både seg selv og ektefelle 5 842 26 142 20 300
Tekna Familieulykkesforsikring 840 1 820 980
Tekna Livsforsikring 22 G for begge 990 5 980 4 990
Hus Pluss til Tekna-pris 4 106 5 561 1 455
Bilforsikring til Tekna-pris (BMW 3-serie 2019) 8 690 11 877 3 187
Barneforsikring 4 728 4 728 -
Total besparelse     32 106

Hvilke forsikringer bør jeg ha?

Svaret på dette spørsmålet avhenger av flere ting – både alder, livssituasjon og hvilken dekning du har gjennom arbeidsgiver.

Generelt er det viktig å forsikre liv og helse, både for deg selv og de du er glad i. I tillegg bør alle ha innbo- og reiseforsikring.

Det kan være krevende både å få oversikt over hva du har, og hva du bør ha, av forsikringer, og vi anbefaler deg å ta kontakt med en av Gjensidiges rådgivere.

Forsikringer som sikrer liv og helse

Det er mange som er opptatt av helse- og livsforsikringer. Skulle det skje noe uforutsett, vil disse kunne redusere de økonomiske konsekvensene for deg og din familie.

Har du forsikringer gjennom arbeidsgiver er du heldig, men dette er ikke alltid nok for å opprettholde den levestandarden du ønsker. Det er lurt å tenke gjennom om du ønsker noe i tillegg.

Hvordan går du frem?

Først må du finne ut hva du trenger av forsikringer, og hvor mye du kan spare. Du kan sjekke ut de ulike her.

Ønsker du en samtale med en rådgiver, kan du ringe 915 03 100.

Bli medlem

Hos oss får du tryggheten med en sterk fagforening i ryggen og mange medlemmer sparer over 10 000 kr i året på våre avtaler. 

Les også