Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Illustrasjonsbilde av en gruppe som hører på en foredrag

Råd og tips

Psykologisk førstehjelp ved permittering og nedbemanning

Oppdatert: 9. okt. 2020 Streaming

Hva er vanlige reaksjoner på å bli permittert eller oppsagt, og hvordan håndterer du disse følelsene? Psykolog Cecilie Byholt Endresen gir deg konkrete råd for å stå støtt i det som for mange oppleves som en krise.

Er du permittert, står i en nedbemanningsprosess eller bare ønsker mer kunnskap, så vil dette foredraget være nyttig å få med seg.

  • Få innsikt i vanlige reaksjoner og hvordan du best kan takle egne og andres følelser
  • Få konkrete råd om hva du selv kan gjøre for å stå godt i situasjonen
  • Anledning til å stille relevante spørsmål direkte til organisasjonspsykologen
Cecilie Byholt Endresen

Cecilie Byholt Endresen

psykolog, Bjørnson Organisasjonspsykologene

Cecilie er utdannet psykolog og spesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi. Hun har lang erfaring med organisasjonsutvikling og ledelse fra en rekke sektorer, med hovedvekt på olje og gass, bank og finans, samt ulike offentlige virksomheter. Cecilie jobber med et bredt spekter av fagområder, inkludert lederutvikling og -veiledning, ledergruppeutvikling, teamutvikling, endringsledelse, arbeidsmiljøkartlegging, stressmestring og prosessfasilitering. Hun er også gjesteforeleser for Executive MBA og Strategisk HRM ved Universitetet i Stavanger. Cecilie har i flere år jobbet tett med Tekna og utvikling av tillitsvalgte, og da særlig med fokus på hvordan en best kan stå i rollen under krevende endrings- og omstillingsprosesser.

Les også