Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Råd og tips

Den viktige og utviklende samtalen

Publisert: 3. juni 2020 Streaming

Synes du som leder det er krevende å vite hvordan du skal gjennomføre gode og utviklende samtaler? Samtalen er et viktig verktøy for å skape gode prestasjoner. Vi gir deg verktøy og metoder som setter deg som leder i stand til å mestre samtalen med medarbeiderne dine.

Ofte utsetter vi viktige og nødvendige samtaler fordi vi ikke helt vet hvordan de skal gjennomføres. Dette digitale kurset gir deg kunnskap og teknikker til å kommunisere bedre og møte medarbeidere på en utviklende måte.

Marianne Kirknes Stenslet

Marianne Kirknes Stenslet

Marianne Kirknes Stenslet er en erfaren leder, HR direktør og organisasjonspsykolog. Hun har trent flere tusen ledere over 15 år i den gode samtalen. Hun har undervist i faget ledelse og har vært HR-direktør i en ingeniørbedrift. Hun er en praktisk orientert psykolog som er meget opptatt av effekten godt lederskap gir.     

Les også