Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Råd og tips

Selvledelse – 35 tips til å jobbe hjemmefra

Publisert: 3. juni 2020 Streaming

Hvordan kan du holde motet oppe, skape mening og utnytte tiden bedre på hjemmekontoret? Stein Wesenberg deler sine beste tips.

Målet med kurset er å vise deg hvilke mestringsstrategier som finnes for å holde arbeidslysten oppe. Stein går gjennom hvordan du med enkle grep kan gjøre hverdagen bedre, mer effektiv og sikre motivasjon over tid.

 

Profilbilde av Stein Wesenberg

Stein Wesenberg

Stein Wesenberg er en erfaren kurs- og foredragsholder innen temaer knyttet til ledelse, organisasjonsutvikling, intern kultur og kommunikasjon. Han er utdannet arbeids- og organisasjonssosiolog fra Universitetet i Oslo. Og har 20 års erfaring med endringsprosesser og prosjektledelse fra privat og offentlig sektor. Siden 2004 har han drevet lederutviklingsprogrammet «Ledelse i praksis» på IØT (INDØK), NTNU.

Les også