Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
ALVORLIG: Når ulykken først er ute må du vite hva du skal gjøre.

Kursinnsikt

Tre grunner til å få med deg Brannforum 2024

Publisert: 30. nov. 2023

Lær av aktuelle hendelser, diskuter nye løsninger og utvid ditt sosiale nettverk. Dette er årets viktigste konferanse for deg som jobber med brannvern og sikkerhet innen kraftproduksjon.

– Det blir et faglig spisset program med innlegg og erfaringsutveksling om aktuelle hendelser, effektiv drift og vedlikehold i tråd med gjeldende myndighetskrav, sier Liv Modig Bauer.

Hun er prosjektleder for tradisjonsrike Brannforum. Med sin over 30 år gamle historie, har konferansen blitt ledende om brannvern, sikkerhet, sårbarhet og utvikling innen kraftforsyning og kraftproduksjon.

Til neste år holdes den på Clarion Hotel Stavanger 7. og 8. februar, med en sosial «get together» kvelden 6. februar.

Konferansen er for ansatte i kraftselskaper, spesielt de som er ansvarlige for brannsikkerhet og HMS på vannkraftverk, samt driftssentralpersonell, brannvesen, forsikringsbransjen og ingeniører og konsulenter i kraftbransjen.

Arrangementet er en verdifull møteplass for alle som jobber med forbedring av sikkerhet, påpeker Bauer. Her er det mulig å dele erfaringer, møte gode kolleger og få ny inspirasjon.

– Vi holder bransjen oppdatert på den nyeste utviklingen og teknologien innen sikkerhet i kraftbransjen. Foredragsholderne deler erfaringer og innsikt i nye myndighetsføringer og eksempler på vellykket HMS-arbeid.

Er Brannforum noe for deg? Her er tre gode grunner til å bli med på konferansen:

1) Dypdykk i aktuelle hendelser

Det er mye lærdom å hente fra ulykker og uventede hendelser. Hva lærte man av røykutviklingen og havariet på generatoren i Tonstad kraftverk, og om beredskapshåndteringen på Braskereidfoss kraftverk under flommen Hans?

Under årets Brannforum får du et program spekket av aktuelle hendelser.

I tillegg blir det en egen sesjon om sikker innsats i fjellanlegg. Her får du høre hvordan Hafslund Eco og samarbeidsforumet Brannsjefutvalg Innlandet samarbeider med å lage en standard for å iverksette innsats i fjellstasjoner. De skal også vise sine anbefalinger om hvordan man kan ventilere en stasjon ved brann.

2) Faglig påfyll

På Brannforum møter du eksperter som er opptatt av å diskutere sårbarheter og effektive løsninger for drift og vedlikehold i kraftbransjen. Kanskje har du en problemstilling du gjerne skulle luftet? Eller en utfordring du vil komme til bunns i? Del erfaringer og la deg inspirere av andres kunnskap og kompetanse innen ditt fagområde.

På Brannforum finner du både erfarne bransjefolk og nye i feltet.

3) Ikke fortvil – det blir mingling!

Det blir naturligvis også mingling og hygge, når bransjen samles under samme tak! Hele konferansen starter med en uformell «get together» for deltagere og utstillere på kvelden den 6. februar, før hovedprogrammet begynner dagen etter.

Som alltid blir det konferansebankett og en herlig middag i lystig lag 7. februar.

Høres dette fristende ut? Les mer om Brannforum 2024 og meld deg på her!

Les også