Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Fargerike, gamle hus langs kaia i Trondheim i solnedgang
TRONDHEIM: Grunn god nok til ikke å ta turen?

Kursinnsikt

Hørt om Kursdagene? Her er 3 grunner til at du IKKE bør delta

Publisert: 2. des. 2021

Kursdagene gir deg ny faglig innsikt, en sosial start på året og en ypperlig anledning til å bygge nettverk. Men det enkleste er å ikke delta.

De tradisjonsrike Kursdagene i Trondheim har i over 60 år vært en viktig møteplass for bygg, anlegg og eiendomsbransjen.

Det er et av våre mest populære arrangementer, og det er antageligvis flere grunner til å delta. I denne saken har vi derimot samlet de beste grunnene til å holde seg hjemme.

1) Du får for mange valgmuligheter

Blir du sliten bare av tanken av å ha mye å velge blant, er kanskje ikke Kursdagene noe for deg.

Kursdagene inneholder nemlig alt fra store konferanser om digitalisering til mindre, praktiske kurs om Excel og prosjektledelse.

De faglige arrangementene presenterer ny innsikt, oppdatert informasjon og flere spennende caser fra bransjen – så det er ikke bare enkelt å velge og vrake.

For å nevne noen av valgmulighetene:

Sjekk ut hele programmet her!

2) Du lærer enda mer om bærekraft – men du vet kanskje nok fra før?

Byggebransjen står overfor en enorm omstilling de neste årene.

Norge har som mål å kutte 50-55 prosent av klimautslippet innen 2030, og det får særlig mye å si for en bransje som står for hele 40 prosent av landets energiforbruk.

Samtidig hardner konkurransen seg til om å levere de «grønneste» tilbudene. Bærekraft er blitt et konkurransefortrinn.

Hvis du er lei av alt pratet om nye krav, nye løsninger og ny teknologi, er Kursdagene trolig ikke noe for deg.

Her lærer du nemlig mer om ​​hvordan næringen utvikler seg i en stadig mer bærekraftig retning – og gir deg et innblikk i hvordan de beste jobber med dette.

Kursdagene jobber særlig med fire bærekraftsmål:

  • 4 God utdanning
  • 8 Anstendig arbeid og økonomisk vekst
  • 11 Bærekraftige byer og samfunn
  • 17 Samarbeid for å nå målene

3) Du får kanskje en for sosial start på året

På Kursdagene møter du de dyktigste fagekspertene og de mest spennende stemmene i bransjen. Det er med andre ord en ypperlig anledning til å skaffe deg et enda bredere nettverk – og kanskje en ny samarbeidspartner eller leverandør?

Onsdag 11.januar inviteres det til en uformell middag med underholdning – et oppsett som legger til rette for en laidback atmosfære og mingling på tvers av bedrifter og fagfelt.

Men, selv om det kanskje høres lurt ut å knytte kontakter med andre som brenner for faget sitt: Vi har forståelse for at det ikke nødvendigvis frister så mye etter en lang juleferie full av familieselskaper og julemiddager.

Er du enig? Hvis du ennå ikke er overbevist, er det like så greit å bare melde deg på Kursdagene i januar. Vi sees!

Kursdagene 2023 avholdes på Clarion Hotel & Congress i Trondheim den 9. og 12. januar 2023.

Les også