6. mars
kl. 17.00–18.30
Streaming, VIDEO

Tekna Olje og gass og Tekna Big Data inviterer deg til et spennende kveldsmøte som handler om cybersikkerhet offshore og i landbasert industri.

Meld meg på

Beskrivelse

Cybersikkerhet offshore og i landbasert industri handler om å beskytte informasjonssystemer, nettverk og datamaskiner mot uautorisert tilgang, angrep og skade. Dette inkluderer både digitale og fysiske systemer som brukes i industrianlegg og offshore-produksjonsanlegg.

Målet med cybersikkerhet i denne sammenheng er å sikre at virksomhetenes informasjonssystemer fungerer pålitelig og sikkert, slik at de kan bidra til å sikre en jevn produksjon og en sikker arbeidsplass. Dette kan være spesielt viktig for industrier som for eksempel olje- og gassindustrien, der et brudd på informasjonssystemene kan ha alvorlige konsekvenser for både mennesker og miljø.

For å sikre cybersikkerhet i offshore og landbasert industri, kan virksomhetene implementere ulike sikkerhetsrutiner og tiltak, som for eksempel å kryptere sensitive data, å oppdatere sikkerhetsprogramvare og å kontinuerlig vurdere og forbedre sikkerheten i informasjonssystemene.

Dette arrangementet vil gi innsikt i hva cybersikkerhet er, hvordan cybersikkerhet påvirker drift av industrianlegg, og hvilke cybersikkerhet-standarder som finnes. til slutt blir det holdt en paneldiskusjon om den nåværende situasjonen og tiltakene som tas for å implementere cybersikkerhet på offshore-produksjonsanlegg. Det vil gis anledning til spørsmål fra publikum.

Velkommen til alle som vil holde seg oppdatert inne feltet og lære noe nytt!

Les mer om Tekna Big Data og Tekna Olje og Gass.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet: