Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Byomforming 2024

hvordan få til bærekraftige byer

17. sep.Hotel Riviera, MOSS

Konferansen vil ta for seg byutvikling sett opp mot kravene til bærekraft og taksonomi, hvordan bruker vi disse begrepene i hverdagen og i langsiktig planlegging av fremtidens byer.

Storby

Velkommen!

Hva må til for å sikre bærekraft i det vi gjør? Delta på en engasjerende fagdag om byutvikling og bærekraftige byer!

Hvem kommer?

Vi samler bransjen for faglig påfyll og verdifull erfaringsutveklsing. Møt planleggere, rådgivere, konsulenter, offentlig ansatte og ingeniører som alle jobber med å skape fremtidens bybilde.

Infrastruktur 2024

Få fersk innsikt fra det som rører seg innen infrastrukturutvikling og bærekraftig samfunnsbygging. Utvid horisonten og ta del i konferansen «Infrastruktur 2024» neste dag på samme sted!

Klikk her for å lese mer!

Premium kurs og konferanser

I samarbeid med ledende fageksperter utvikler vi høyaktuelle, faglige møteplasser for å sikre at du til enhver tid innehar oppdatert kompetanse og et verdifullt nettverk

Del